torsdag den 9. februar 2012

Kig væk hæklehadere

Der har vist endelig været nok nysgerrighed om, hvad jeg hæklede på i går, til at jeg kan tillade mig at smide resultater på her.Oh yes! Vi trækker lod om den ovre i facebookgruppen, fordi der pludselig var over 2.000 likere, og så blev hæklemutter rørt til gaver.

6 kommentarer:

Østfronten sagde ...

SÅ fin!

JL sagde ...

Kan den nå at komme med på modeugen?

MB sagde ...

Haha og tillykke med alle "likerene"

StineStregen sagde ...

Østfronten: Tak :)

JL: Garanteret ikke. Jeg tror, den mangler cirkusdetaljer og denim.

Julienne: Tak ^_^

tichtach sagde ...

Så gik jeg og følte, at jeg var vildt bred i min blog-læsning. At jeg skam ikke kun læste nørdede hækleblogs. Næh-nej, jeg læste skam også fancy illustrationsblogs. Men så var det jo fordi, at du var en skjult hækler!

Og din hue? Den er jo en paryk for alle, som er fan og vil være som dig. SEJT! Det kunne playmobil og lego godt lære noget af :-)

JL sagde ...

Jeg kunne da lige forestille mig sådan en langbenet anoreksimodel, iført natbukser, skride surmulende ned af catwalken, præsenterende dette hæklede vidunder.

Hvis det ikke er en sikker vinder, så ved jeg ikke hvad er.