fredag den 17. februar 2012

Eller bliver man bare så gammel, at man bliver hjemme?

Hvornår holder man egentlig op med at freake ud over fester, der kræver overnatning langt hjemmefra?
TILFØJET: Ha! Så kan man lære at jinxe sig selv. Jeg fik nemlig migræne, så ganske ironisk bliver HELE min fredag hjemme i egen seng i stedet for til fantastisk fest i Kbh.

6 kommentarer:

Anonym sagde ...

Så gammel blev jeg omkring de 20, dvs. for årtier siden;-)

Men god fest.

/Liselotte

linda; sagde ...

æv, jeg kender til begge scenarier - og jeg er også ramt af migræne pt. men jeg tager altså til gammel elevfest i aften alligevel. basta. det bliver muligvis lidt tåget, så måske det ender med at være en dårlig beslutning. men jeg sender en portion mørklægningsgardiner, dyne & søvn i din retning. god bedring - og lad os snart lave noget andet sammen end en migræneklub.

Kitty - The Librarian Fox sagde ...

Jeg hader fester hvor jeg ikke kan komme hjem. Da jeg var ung* var jeg ligeglad men nu sover jeg bedst i min egen seng. Så det med at tage et tog kl. lort om natten sker for jeg skal hjem til katten og min seng.

God bedring!*inden jeg kunne ane rollatorens silhuet i horisonten

Anne sagde ...

Jeg vil altså også helst hjem til min egne seng, dyne og hovedpude (og katte). Nogle gange kan det bare være nødvendigt at overnatte langt væk hjemmefra i forb. med en fest og så må man jo tage det på den gode måde - f.eks. er der jo så ikke lige noget vasketøj man skal tage stilling til. Jeg er nu villig til at køre ret langt for at komme hjem i min egen seng og sådan har jeg altid haft det - så jeg tror ikke det har noget med alder at gøre :-)

StineStregen sagde ...

Liselotte: Så gammel at du lærte det, eller gammel nok til bare at lade være? :D

Linda: Way to go, Linda! Også selvom jeg egnetlig hellere vil have migræne end at tage til de gammel-elevfester, jeg alligevel ikke bliver inviteret til. Jeg hepper på at vi laver noget andet sammen end migræneklub. Måske ku vi mødes og spise noget af den enormt pæne mad, du altid putter på din blog...

Kitty: Hmmmm, faktisk gjorde jeg det også mere, da jeg var yngre, men jeg opdagede altid først, når jeg lagde mig til at sove, at jeg kom i tanke om, hvor enormt meget jeg hader det :D

Anne: Betyder det virkelig, at du tager stilling til dit vasketøj? Hmm...

Anonym sagde ...

Så gammel, at jeg lærte enten at nå det sidste tog eller bare blive hjemme.

Har gjort en enkelt undtagelse siden, som bekræftede reglen voldsomt.

/Liselotte