torsdag den 9. februar 2012

Det gælder også dig, Hr. Ondskabshipster

Hey mænd? I må gerne beundre og endda date mine veninder, hvis I skulle være så heldige. Men I skal fanme opføre jer pænt.

Og ja, det ER mig, der giver jer tilnavne som Klæberen, Vendekåben og Svinet, hvis I spiller smarte.


Kh Overbeskytteren

15 kommentarer:

Anonym sagde ...

Nemlig! Don't mess with MY girl friends!
Tør slet ikke tænke på, hvordan man blir overfor en eventuel fremtidig datter...!

fasterfis sagde ...

ninjahævneren må også gerne overbeskytte mig, tak!

StineStregen sagde ...

Anonym: ELLER sønner. Piger kan også være nogle dælens slamberter!

Fasterfis: Alle fortjener en overbeskytter!

Østfronten sagde ...

Ninjahævneren to the rescue. Folk skal behandle folk, man holder af - og hinanden generelt - pænt. (Og nej, Mand-der-var-sin-kæreste-åbenlyst-utro-med-min-uvidende-veninde. Din skjorte blev helt sikkert aldrig rigtig fri for rødvinspletter, og det var givetvis en barnlig reaktion, men for POKKER, hvor er jeg stadig glad for, at jeg kastede det glas lige i fjæset på dig!)

siger at jeg er midt i 30erne sagde ...

hvad er der galt med at være ond? jeg lader det ikke gå ud over andre.

b sagde ...

Når man nu ikke selv formår at hade den fyr der har total-knust ens hjerte (ikke engang bare en lille smule had) er det altså rart at ens veninder hader på ens vegne. Simpelthen fordi de ikke kan lade være, fordi han fortjente det...

StineStregen sagde ...

Østfronten: Ind i mellem, må der rødvin til! sådan er det.

30'erne: Ups, forkert hipster så. Det beklager jeg naturligvis!

B: Det er deres job, og gudskelov for dem :)

Juliette sagde ...

Ville ønske, jeg havde en indre ninjahævner, der kunne tage en smuttur til udlandet (ninjahævnere har syvmilestøvler og egen jet, antages?) og gøre effektivt op med ham den internationale charlatan, som holder min bedste veninde i et jerngreb på ... bliver det virkelig TREDJE ÅR!? Når nu hun ikke selv evner det, fordi han har hjernevasket hende med primitiv, maskulin charme og tomme, men spændende løfter. Øv!

Er ninjahævneren eksklusiv eller kan man byde ind på hendes services? ;)

Kitty - The Librarian Fox sagde ...

Jeg er også den der giver venindernes kæreste kælenavne/øgenavne. Okay, nogen gange har jeg også smidt et ekstra navn efter diverse flirter etc.

Det giver dog problemer når man kalder en venindes kæreste for 'Anders' og faktisk ikke kan hukse hvad han rigtig hedder. Det kan veninden heller ikke nogen gange hvilket kan blive lidt morsomt.

Jeg kalder de to for 'Stine og Anders' efter Hanne Vibeke Holst's Louise trilogi.

Juliette sagde ...

Måske var jeg for barsk i min udlægning af bedstevenindens kærlighedsforhold - for det er det. Kærlighed. Hun elsker ham virkelig - har lige hørt hende tale om ham med funklende øjne. Så er tre år samt diverse op- og nedture jo ingenting. Og hvad har jeg lige at tilbyde hende i stedet – jeg har jo ikke den helt rette mand på bedding!? Hvad ved jeg i virkeligheden om de store følelser, der er på spil? Hvordan kan jeg gøre mig til dommer over hvilken mand, der ville kunne gøre hende lykkelig? Hvad ret har jeg egentlig til at blande mig – hun er jo voksen?! Jeg ved blot, at JEG bliver ked af at se hende bruge tid og energi på ham, når han ikke synes at værdsætte det NOK.

Måske er jeg i bund og grund blot egoistisk.

Den lille sorte bog sagde ...

Hvor er ninja-hævneren? Skal bruge hende asap...

StineStregen sagde ...

Juliette: Du er præcist det, en god veninde skal være - reflekterende, men frem for alt overbeskyttende :) Hun er heldig, hende din veninde.

Kitty: Jeg husker også, at min veninde datede "Carsten", men jeg kan på¨stående fod overhovedet ikke huske, hvad han egentlig hed? :D

Lille Sorte: Meget lig "the force" er hun inden i dig!

Den lille sorte bog sagde ...

Der var hun sgu! Tak :)

Anonym sagde ...

Fed effekt med det blå!

Elisabeth sagde ...

GENIALT!!!