tirsdag den 26. juli 2011

Tungt

13 kommentarer:

JL sagde ...

Din streg er utroligt udtryksfuld.

Anonym sagde ...

*Trøsteknus*

Natascha sagde ...

Åh Stine, Hjerte-smerte er bare af det værste. Føler virkelig med dig, din stakkel - virtuelle knus herfra.

Anne sagde ...

Åh, dit savn kan næsten mærkes gennem skærmen. Jeg har læst hele din historie, og jeg føler virkelig med dig, men det skal nok gå!
Mange hilsner Anne

Marillen sagde ...

Jeg har det lige sådan. Tak fordi du beskriver det så enkelt.

Cecil August sagde ...

Lidt af al den vægt skal af din ryg, søde Stine. Hvis du har lyst, skal du være velkommen til at skrive, jeg lytter godt (derp derp hvor det lyder dumt at tilbyde, men ja, I've done it before for strangers). Mange mange virtuelle kram herfra.

Anonym sagde ...

åhh din stakkel. Føler med dig, kan huske hvordan det føles og det gør ondt - men på et eller andet tidspunkt gør det ikke så ondt mere.. Mange hilsner Katja

Stop det dog sagde ...

Hvis jeg kunne, ville jeg tage og bære S'et for dig.. så havde du AVN tilbage... og dét kan stå for flere ting. Det er bl.a. noget med vindmøller (!?) men så er det også en forkortelse for Adult Video News.. Og det er da lidt sjovere at bære på end S-AVN...

Pia V. Lorentzen sagde ...

Kramkramkram

Godte sagde ...

Når det er sværrest, så siger jeg; "This too shall pass, this too shall pass, this too shall pass...."

Kram!

Anne sagde ...

Virtuel knuser også fra mig - og flosklen med at du kommer (ikke "over" - for det gør man aldrig) men "gennem" det gælder jo stadig. det kommer i bølger - føler med dig!

StineStregen sagde ...

I er søde, ja I er så. Og jeg har nogle helt fantastiske mennesker at tale med, så I må ikke bekymre jer (selvom det er ufatteligt rørende, når I gør det). Det er bare stort set umuligt at tegne andet end tristhed, de dage, hvor det overskygger alt andet. Og pludselig er der gået dage uden tegninger, og så opdager jeg, at det eneste, der er at gøre, er, at tegne den tristhed.

Jack J sagde ...

Jeg har nogle gamle splatterfilm, du må låne. De plejer at kunne tage tankerne fra alt det *grimme*.