tirsdag den 28. juni 2011

Hva sjå Råååsgillleeeeee

Gudskelov har vi stadig ingen druknede - hverken i regn eller bajer.


Hvis man var lidt selvglad, kunne man oven i købet påstå, at det der Tegneseriebeats på Roskilde går glimrende. Det er i hvert fald virkelig morsomt oppe på scenen (især hvis man ser bort fra alle de sure fulderikker, der FORLANGER en forklaring på, hvorfor det ikke er dem, der træder op. Gad vide, om det også sker for Iron Maiden? "Jeg er altså RET god til at spille guitar, så hvorfor skal det lige være JER på scenen? Svin! Flyt jer, så jeg kan komme til!").(Jamen hvad skal man ellers tegne, hvis man får ordet "homomuffin" og skal tegne det i en ruf?)
Publikum er en blandet flok, men ser ud til at more sig. Og du kan stadig nå at kigge med på Roskilde. I dag og onsdag er vi på igen fra 21 til 23 (måske med lidt senere start). Scenen er lille og træ-agtig og hedder forfatterskabet. På kortet ligger den lige over bogstavet M i det, der hedder Artcity.I øvrigt kunne I overveje at kigge ind forbi medtegner-på-Roskilde-der-er-så-god-at-man-får-lyst-til-at-sabotere-ham-men-kun-en-smule-for-han-er-også-flink Christoffer Zielers blog, Stejl Fart.

5 kommentarer:

Fru Forstad sagde ...

synes altså den der muffin ligner Hitler ret meget. Det hele ser ellers drønhyggeligt ud.

Unknown sagde ...

Årh, nu får jeg endnu mere neder over at jeg ikke er taget på Roskilde i år! Havde virkelig glædet mig til, at se dig (og mange andre) give den gas med blyanterne... Suk altså :( Men jeg håber i hvert fald at du har en nice festival, for hyggeligt ser det ud! :) Vil samme arrangement finde sted næste år?

StineStregen sagde ...

Forstad: Det synes du alligevel? Det må være fordi, du ikke kan se det lumre lille smil, han krøller frem... :D

Sara: Jeg ved ikke, om det kommer igen næste år. Men jeg ved, at der vil blive arbejdet for det, for det var bomben!

Laura sagde ...

Jeg kom tirsdag, tror jeg, og var oppe at tegne en trekant, en cirkel og en streg. Det var vildt skægt!!!

Anonym sagde ...

Årrh jeg nåede desværre ikke at se jer tegne så meget som jeg gerne ville ha gjort.. :) Men det jeg så var fantastisk! I en brandert overvejede jeg, at gå hen og spørge efter din autograf. Men så vidt nåede jeg desværre ikke..