tirsdag den 30. september 2014

Historiediskrimination

8 kommentarer:

Cecilia sagde ...

Du har ret, det virker simpelthen fjollet!
Det er lige som stadig at gå og kværne i, om det er en "drengefarve" eller en "pigefarve" :)

Michelle sagde ...

Jeg fik altid at vide at jeg var mærkelig for at kune lide fantasy, og det gjorde også at jeg følte mig mærkelig. Jeg elsker tegneserier og jeg elsker fantasy. Jeg er personligt selv vild med The Goon fra Dark Horse, eller Blacksad fra Juan Díaz Canales :D

Vicki sagde ...

To each his or her own. Jeg bryder mig heller ikke om at det hele skal sættes i kassser, eller ideen om at kan man lide én ting så kan man per definitiion ikke lide en anden ting...vrøvl! Jeg elsker både at læse J.R Ward, Juliet Blackwell, Rosamunder Pilcher og Johannes Møllehave. Det ene udelukker jo ikke det andet :)

Stine sagde ...

Tak fordi du bare stregede fejlen over fremfor perfidt at prøve at rette op på den. Det er sejt og ærligt.

Måske er jeg easily impressed.

Men jeg synes faktisk det er den smukkeste lille ting her. Og Stiner er jo også bare mennesker.

Kh
Stine

Cathrine sagde ...

Du har så ret Stine, det virker helt åndssvagt.
Jeg gad godt selv begynde at læse flere tegneserier, men jeg ved intet om genren eller forfattere og tegnere. Nogle anbefalinger til hvem man starter med? KH Cathrine

StineStregen sagde ...

Cecilie: Ja, det giver heller ikke meget mening :)

Michelle: Jeg elsker også stadig fantasy ^_^

Vicki: Præcist! Hvorfor skulle det det?

Stine: <3 Du er sød og dit navn er øøøøndigt :)

Cathrine: Er du på facebook? For så synes jeg, du skal skrive en post på StineStregens væg med, hvilken slags historier du ellers kan lide. Så kan både jeg og andre byde ind :)

Anonym sagde ...

Godt tænkt!

Dita sagde ...

Hvor er det sandt. Jeg er faktisk selv lidt slem til at holde mig til (eller fra) bestemte genrer, men prøver også at udbrede mig lidt, en gang imellem, men når man lige er I humør til en god historie, så er det bare så sjældent at man tænker: "Lad mig prøve noget, jeg normalt ikke har interesseret mig for." Men som du siger, så vil man nok tit kunne blive positivt overrasket.