tirsdag den 16. september 2014

Wax on, wax off
11 kommentarer:

Anne sagde ...

Det er snart vinter og koldt...hvorfor så fjerne lidt ekstra isolation? Så vidt jeg husker, har du et eller andet med kulde ikke? ;-)

Pia Winther sagde ...

Fantastisk at der lige er et par hår tilbage, for det er der ALTID!

StineStregen sagde ...

Erasmine: Jeg synes aldrig, at man NYDER for skønheden, og det er en fejl!

Anne: Ind i mellem kan det tage overhånd, det med buskede ben - men det gror jo tilbage!

WintherRose: Det er OVERHOVEDET ikke som i reklamerne. Jeg er højt pletskaldet på den ben, der.

Joan sagde ...

Prøvede epilering for første gang i søndags og her var min kommentar på fb: "Aaaaaarrrrrvvvvvv! For skuindihelvededa det gør da nas! Selvpineri på højere plan....har man hård hud på sine ben eller hvad??? Hvem epilerer sine hår på benene?? Er der gode råd eller gag-binder man bare lige sig selv inden man går igang?"

StineStregen sagde ...

Joan: Det prøvede jeg én gang, og det gør jeg aldrig igen. Av sguddaforHELVEDE!

Anne sagde ...

Ud fra sædvanligvis velunderrettede kilder: min datter, som har PCO og derfor alt for meget uønsket hårvækst - også på benene. Så siger hun at epilering kun gør allerhelvedes nas, når hårsækkene er fuldt færdige=hvide. Når man så epilerer næste gang, er hårsækkene umodne= sorte - og så gør det (næsten) ikke ondt. Hun vil dog ikke anbefale det i bikinilinjen eller under armene ;-)

Betina sagde ...

Jeg kommer til at lyde som en reklamasøjle nu, men jeg er betaget udover det sædvanlige over de apparater (koster 999,- i de større kæder af el-apparater m.m.), der permanentfjerner hår hvor du måtte ønske det (med lys/laser whatever). Det virker! Og gør ikke ondt. Det er selvfølgelig en proces man gentager over tid, men det er formidabelt som antallet af hår er reduceret. Her kan man vitterligt slippe afsted med at være doven uden at det egentlig bliver grelt af den grund.

Jeg har epileret i årevis, og var aldrig rigtig tilfreds med det, og det gjorde ganske rigtigt lidt mindre ondt over tid, men behageligt blev det aldrig. Og dertil kommer alle de indgroede hår man risikerer. Not pretty! Ej, heller at man skal beregne en dags tid på at ens hud ikke ligner noget en fakir ville være stolt af.

Hybel sagde ...

What happend to Gilette - the best the woman kan get?

Anonym sagde ...

Altså, det der kommer jeg bare aldrig (læs:ALDRIG!!!) til at byde mig selv......

Dita sagde ...

Åh Gud. Tegning nummer to. Så sandt, så sandt. Jeg får faktisk ondt i huden nu.

Louise sagde ...

Haha, true that! Første gang jeg voksede ben var det med en veninde på et hostel i Paris. Vi nærmest skreg begge to - hun af grin. Nu er der gået 10 år, og jeg mærker det nærmest ikke længere.
Hvis jeg kunne få hårene fjernet/reduceret med laser, så gjorde jeg det. Mest for ikke at behøve at tænke på dem mere, men det har jeg for lyse hår til.
Hvis man er rigeligt rig, så kan jeg anbefale Hanne Bangs produkter. Hvis man er mere almindelig, så er Veets voksstriber altså ganske gode :)