onsdag den 17. september 2014

Tegnet i afmagt

Se nu, hvad du gjort, Medarbejdersignatur - du fik mig til at tegne grimt! 


Normalt bruger jeg ikke hverken religion eller had, men jeg håber inderligt, der er reserveret en ussel plads i helvede til alle involverede i at udvikle medarbejdersignatur, og at det ret præcist modsvarer mængden af skattekroner de har brugt på at gøre det endnu mere besværlig at have egen virksomhed i Danmark.

14 kommentarer:

Lene sagde ...

Jeg har siddet lige præcis i den situation.
Man skal logge ind som administrator for at få et nyt - det er skide smart når man er "administrator" og det er en selv der ikke kan logge ind.
Endte med at chatte med dem. Fik efterfølgende en regning som jeg fik krediteret da jeg gjorde opmærksom på at jeg jo kun kunne få nyt ved at kontakte dem.

Unknown sagde ...

har selv været der (er der) har spildt tonsvis af timer på det skidt - timer der ellers skulle have været udfaktureret til kunder - det er simpelt hen bare for dårlig lavet..

Grevinden sagde ...

Jeg tror du har tegnet samtlige selvstændige i landet i én tegning

Pia Winther sagde ...

og mig, jeg har opgivet, måske er der noget som var pissevigtigt, men for mit blodtryk, så har jeg sat medarbejdersignatur på pause indtil november.
Så længe jeg kan indberette moms, så kører det.
Jeg bad om en fil til computeren, som ligger der, lige der på computeren, jeg kan se den. Men det virker ikke. Og så, hvis man ønsker at skifte til kodeviser eller papirdims, så kræver det... en medarbejdersignatur. Lortesystem!

Jætten sagde ...

Jeg kan varmt anbefale at få lavet en sikkerhedskopi på en stick. Så er der ét problem mindre, hvis computeren crasher.

May sagde ...

Der har jeg OGSÅ været! Fik at vide, at jeg bare kunne oprette en helt ny medarbejdersignatur og så, med oprettelsen, afkrydse "Overtag administratorrolle" (fra mig selv). Genialt, idiotudviklere. Men i det mindste en løsning, der genererer mere papirarbejde for dem :)

Anonym sagde ...

Jeg tror ikke, det er muligt at tegne noget pænt om medarbejdersignatur.....

Anonym sagde ...

Har også været der! Det skal nok blive godt igen:-)Det er kun et spørgsmål om at være tålmodig....hmmm...sagde jeg det...ligner ellers ikke mig:-)

StineStregen sagde ...

Lene: Man bliver vanvittig, især over, at de kan kræve betaling for noget, man har fået tvunget ned i halsen. Nogen tjener gode penge på vores vrede tårer!

Hans: Jeg er ENIG!

Grevinden: Jeg har også stadig til gode at møde en, der siger "der skete en fejl, men det var ret nemt at rette"...

WintherRose: Det var også min løsning, indtil min kæreste kom i tanke om backup og fiksede :D

Jætte: Vi har en timemachine, der gør automatisk hver dag. Der var heldigvis en version, vi kunne bruge.

May: Men kunne du godt logge ind? Jeg kunne ikke komme til at logge ind :-/

Anonym: Det tror jeg heller ikke, egentlig.

birkeholm: JEG VAR TÅLMODIG INDTIL JEG EKSPLODEREDE!

Anonym: Mange tak for link :) Det er dejligt, at der er nogen til at hjælpe - jeg har det bare sådan, at med et offentligt system, burde det være et absolut fåtal, der skulle bruge hjælp, og det tror jeg ikke, det er...

Anne sagde ...

Min mand som er selvstændig fik også et hysterisk sammenbrud, da han skiftede computer, og jeg som ellers er computernørd kunne ikke engang hjælpe ham, så ja det er ET LORTE SYSTEM!

Anonym sagde ...

Jeg er administrator i et stort lægehus; forleden dag var min medarbejdersignatur ud af den blå luft bare spærret. Ikke et ord om hvorfor... Skrev til dem, at det var lidt usmart, for jeg skulle jo bestille signaturer til et par nye medarbejdere. Fik en mail tilbage, at de da kunne sende mig ny installationskode. Jatak, hvad ellers!? Helt åndssvagt.... :(

Anonym sagde ...

Ååhhhahahahaha, kommenterer meget sjældent på blogs, men den her tegning er for rammende. Ligner til forveksling mig i forgårs. Åh hahahahaha - hvis der kan komme noget så sjovt ud af det, føles raseriet ikke helt spildt...

Peter sagde ...

Medarbejdersignatur, isæt på mac, er lige så brugervenligt som at spise suppe med en gaffel... Jeg har også opgivet det fuldstændig. ak og ve.

Anonym sagde ...

Problem solved ;)
http://www.nets.eu/dk-da/Service/kundeservice/NemID-medarbejdersignatur/Pages/Overtag-administratorrolle.aspx