onsdag den 3. september 2014

Følelsen af engangVi gik i 9. klasse sammen, og måske var hun den første, jeg sådan rigtigt have noget til fælles med, der også gad være ven med mig. Hun var kun i Danmark et år, så flyttede hun tilbage til Zagreb. I starten fløj papirbrevene frem og tilbage, tunge af tanker, savn, pubertet og punkcitater. Så stoppede det, mens vi levede alle ordene ud, og indtil nogen var så flinke at opfinde facebook, var der bare tanker mellem os. I dag opdagede jeg, at hun har gemt alle de tåbelige tegneserier, jeg tegnede, så hun ville le. 
Hun har virkelig gemt dem.

2 kommentarer:

Malene sagde ...

Fantastisk! Jeg havde en rigtig god legekammerat som lille, vi måtte alt hjemme hos hende, men mellem 0. og 1. klasse flyttede de til USA. De første 10 år skrev vi sammen, vi var endda derovre og besøge hende. Men så flød det bare ligesom ud i sandet. Indtil for 10 år siden, da jeg kom på FB og fandt hende igen. Fantastisk, siger jeg bare!

Ane Katrine Vig sagde ...

Hende kan jeg godt huske :) Har hun det godt? Og er hun stadig i Zagreb? Boede hun ikke hos Elisabeth Østergaard?