tirsdag den 15. oktober 2013

Slatten på den optimistiske mådeDet utænkelige er sket: Jeg har løbe/gået/vraltet en tur UDEN nederlagsfølelse. Ikke at det var langt eller nogen ambitiøs strækning - det er bare første gang, jeg ikke har haft lyst til at klatre op i et tårn og skyde vildt omkring mig bagefter. Tak til dem, der anbefalede Get Running-appen!

(Til dem, der anbefalede Zombie Run: Jeg er verdens mest bange person OG jeg løber i mørke. Synes, det er slemt nok uden zombier.)
(Men sig til, hvis nogen opfinder EnhjørningRun eller Killingejagten....)

19 kommentarer:

Jesper Brunholm sagde ...

Fedt, tillykke med det, og hold endelig tempoet nede, så du fortsat har lyst til at løbe næste gang! :-)

Anonym sagde ...

Er det den til 19 kr? :) For Det kunne da være værd at overveje. Er den i så fald pengene værd?

Konen sagde ...

@Anonym: Den originale c25k er den fra Active, så vidt jeg ved - det er den jeg bruger (kostede vist 11,25kr) Og den har været alle pengene værd :)

StineStregen sagde ...

Jesper: Tak! Jeg prøver, selvom det er sjovest at løbe hurtigt. Eller, ok, i mit tilfælde "hurtigt" :D

Anonym: Det synes jeg. Jeg købte flere til de der ca 20 kroner, men synes helt sikkert, at Get Running er mest venlig og pædagogisk, fordi den holder en grundigt opdateret undervejs. Det gør mig tryg, og jeg tænkte næsten hele tiden "nå, kun 30 sekunder tilbage" og "de 10 sekunder skal jeg nok klare", hvor jeg før tænke "gaaah stopper det her minut ALDRIG???" De andre siger bare "løb" eller "gå". Det er nok en smagssag, hvad man er mest til? Jeg er i meget dårlig form, og lidt bange for alt med sport, fordi jeg mest forbinder det med nederlag.

Konen: Sandt, og jeg tror faktisk, selve programmet med mængden af gå og løb er stort set det samme. Der er bare forskel på, hvordan den "coacher" en igennem.

Louise sagde ...

Go Stine! Hvor er du sej :-)
Jeg kunne aldrig finde på at løbe en tur. Jeg løber ikke engang efter bussen, af princip :-) Der kommer altid en anden...

StineStregen sagde ...

Louise: Det kunne jeg heller ikke i meget lang tid. Både fordi, jeg ikke kan lide det, men nok mest fordi, jeg ikke gad den der følelse af nederlag. Men der er ikke rigtigt NOGET sport, jeg KAN lide, og så er løb trods alt ret fleksibelt og det koster ikke medlemsskaber nogen steder.

Konen sagde ...

Stine: Jeg anede slet ikke der var forskel i coaching - for sådan noget "10 sekunder mere" lyder meget mere som noget for mig. Haha. HADER også al slags sport. Jeg valgte get running fra fordi jeg ikke syntes den var pæn og så var den dyrere (nærig, nærig)

StineStregen sagde ...

Konen: Den ER virkelig ikke smuk! Men når den rare dame siger, at der kun er 30 sekunder tilbage, lykkes det mig faktisk at tænke "det lyder ikke af meget", og så kan jeg på en eller anden måde godt lige overskue dem også. Har ved hvert løbepas tænke "phuuuu, det var hårdt - men jeg troede, det ville være meget hårdere". Og DET er nyt for mig :D

Anonym sagde ...

Den er virkelig så god!!! Get running. Jeg købte den efter at have læst om den her. Tænkte, hvis folk synes det er noget for Stine, så er det nok også noget for mig, da jeg altid har skyet det som dig! Man bliver syg af det skidt, men altså... Jeg elsker det lidt. Ret meget faktisk. Og jeg glæder mig til aftenens tur (gisp! Sagde jeg lige det?)
Pernille

StineStregen sagde ...

WAUW! Go go PERNILLE! Fuck, hvor er det sejt :) (og ja, jeg tænker også, at jeg må være en god laveste fællesnævner. Man lærer ikke at tegne heste i trav af at være til stede i idrætstimerne, kan jeg sige dig ;)

Fru Forstad sagde ...

Fedt. Lyder som en app for mig.

Ps du skal du ikke give dine bedste forretningsidéer væk. Er sikker på at du kan blive milionær på killingejagten, hvis du får den kodet smart med in app køb

Britt sagde ...

Jeg havde overbevist mig selv om at jeg godt kunne bruge Zombie Run, da jeg ville stå på et løbebånd indenfor... Men så skulle jeg hjem fra fitnesscenteret igen!
Kan da være at jeg skal prøve Get Running :) For jeg er klart nedtællingstypen. Intet er bedre end at blive mindet om hvor lidt tid der er tilbage...

StineStregen sagde ...

Fru Forstad: Du har ret. Hvor svært kan det være at lave sådan et spil?

Britt: Åh, din stakkel. Godt, at det trods alt er svært at dø af skræk (jeg har ellers været tæt på en del gange)... Nedtælling er også the beeznees for mig, endelig et effektivt selvbedrag :)

Mathilde sagde ...

Brug den her: http://www.pinterest.com/pin/173247916888093906/

tichtach sagde ...

He he. Jeg skulle engang ud at løbe med min veninde for første gang. Jeg advarede hende: jeg løber langsomt. Det syntes hun lød fint. Vi løb afsted og hun var i chok: Du løber VIRKELIG langsomt. Sådan lunte-langsomt. Sådan pinligt-hvis-nogen-ser-det-langsomt. Men hey, hun var også imponeret, for det virker, når man er utrænet. Og vups, lige pludselig kan man løbe lidt hurtigere. Men indtil da? slow, slow, quick, quick, slow.

Anonym sagde ...

Jeg gider generelt ikke løbe, men jeg er enormt fristet til at prøve zombie run. Det lyder... sejt og underligt! :)

StineStregen sagde ...

Mathilde: God idé - altså én gang. Man finder nok hurtigt ud af, at det gør han ikke :(

tichtach: Jeg er selv langsommere end snegle på dårlige dage, men kan underligt nok bedst lide at løbe hurtigt. Det kan jeg bare kun i 15 sekunder og så er jeg helt færdig. Langsomt er helt sikkert bedst!

StineStregen sagde ...

Anonym: Hvis man ikke bliver bange, tror jeg, det er mega skægt!

Malene Hald sagde ...

Du skal ikke bruge Zombie, Run hvis du er mørkeræd – bruger den normalt kun selv i dagslys, men skulle lige løbe en aften den anden dag. Klip til mig der pisker rundt på Østerbro, hvor jeg nu er faret vild, mens app fortæller mig, at jeg er på et synkende skib fyldt med zombier. Det positive: løb væsentlig længere end jeg plejer, og opdagede det slet ikke, fordi jeg var mere koncentreret om zombier ...