onsdag den 30. oktober 2013

Marenforum - og bøger!
Lad mig fjerne din tvivl og erklære, at gu skal du på Bogforum i år (8. - 10. november). Både fordi OMFGBBQbøger!!!!, men også fordi jeg skal interviewe stribedronning og prisnomineret debutforfatter Maren Uthaug om lørdagen kl 13 i tegneserieområdet (E-016). Heldigvis for alle holder vi fokus på tegneserier, men hvis du har noget, du gerne vil vide om Maren, tager jeg gerne mod inspiration i kommentarfeltet.

16 kommentarer:

Rikke sagde ...

Oh god, oh god. Jeg har bare brugt så lang tid på at overbevise mig selv om at jeg ikke, gentager: ikke, har råd til at rejse tværs over landet til Bogforum.

Det der - det gør det næsten umuligt ikke at bryde det løfte..

StineStregen sagde ...

Rikke: Med alle de penge, du kan spare på bøger, er de jo nærmest tjent hjem igen :D

Ibs sagde ...

Det skal jeg nemlig. #BibloIbs er derinde lige netop lørdag i embeds medfør - og jeg glæder mig!

Malene Hald sagde ...

Juhu, det bliver så fedt! Jeg er der forhåbentlig hele weekenden, så jeg kommer og klapper:)

Anonym sagde ...

Bor i den anden ende af landet, så desværre... Men har fulgt Maren i nogle år og kunne godt tænke mig at vide, hvordan hun egentlig har det med transformationen til kendis, altså bortset fra lykkerusen over, at det lykkes for hende på alle fronter nu

Astrid sagde ...

Spørg om hun hvornår hun skal være med i Mads og monopolet. Dét gad jeg godt!

StineStregen sagde ...

Ibs & Malene: Arhmen jeg tænkte nok, det sted ikke kunne holde jer væk :)

Anonym: Det er et godt spørgsmål, tak!

Ann;: Så er det jo en investering :D

Astrid: Lidt ude af sammenhæng, men noteret.

Rikke sagde ...

Uh, det er jo rigtig Stine. Men plejer nærmest ikke at have råd til bøger når jeg tager derover :D

Marie sagde ...

Støtter helt klart initiativet om Maren i Mads og Monopolet! Men måske vi skulle give Mads et tip direkte på facebooksiden.

Anonym sagde ...

du kunne spørge hende om livet som "freelancer" og have gang i rigtig mange forskellige ting hvor indkomst vel svinger en del kontra behovet for fast indkomst når man har 3 børn og hvordan det harmonerer med familielivet sådan generelt at ligge lidt på grænsen til stress.

Ibs sagde ...

I var så fine, I to, begge! Jeg ville ønske, jeg havde turdet gå hen og sige hej alliwl.

StineStregen sagde ...

Ibs: Det sku du da!!! Jeg nåede at tænke, at jeg måske alligevel kun kendte et par stykker, der var droppet forbi :) (Maren tiltrak så mange, at jeg ikke kunne skelne ansigterne. Det var fire på forreste række og ca tusind bagved...)

Ibs sagde ...

Der var mange! Jeg spottede Malene Hald, så jeg stod bare dér i siden med hende. I var seje, var I!

StineStregen sagde ...

Ja, virkelig mange! Og Malene Hald var den, der reddede det lyd, der trods alt kom ud til NOGEN :)
(og tak <3)

Rikke sagde ...

Jeg var så heldig at være en af ansigterne på 2. række. Det var super fedt :D

Min veninde kendte ikke Maren, men sad og læste i Ellers går det godt, inden I gik på. Da I så gik på var hun færdig af grin xD

StineStregen sagde ...

Rikke: Fantastisk timing for hende! "Rundt om Maren på et par timer" :D