torsdag den 24. oktober 2013

Business og behagKonceptet var en gave for hvert rum i den nye lejlighed. Er det virkelig så mærkeligt? Han blev jo glad.

5 kommentarer:

Unknown sagde ...

det kan med tiden blive et koncept der griber om sig - hvis du holder ved det og I efterhånden ender i en overlægebolig - og jeg ved hvad jeg taler om for jeg fik for mange år siden indledt en skik med en rose pr år vi har kendt hinanden til fødselsdagen - og nu skal jeg efterhånden nærmest bruge en euro-palle for at bringe buketten....

Vundermutti sagde ...

Altså jeg kan ikke se problemet ;)
Jeg skulle fx. liiige købe 2 legepakkekalendre til poderne. Men så kom jeg i tanker om at advendstgaver va bedre - og så må jeg jo sy sådan en til væggen - med 4 lommer. Men så føltes det alligevel lidt forkert med kun 4 gaver. Så må det jo blive pakkekalendertæppe med plads til 24 gaver. og naturligvis et tæppe til hver pode.... og så liiige 48 gaver. Jeg bliver ruineret og dør af stress. Men de bliver glade.

Maren sagde ...

Mine venner opponerede også mod at jeg sagde: "Jeg ringer lige og briefer dig om, hvornår jeg kan drikke kaffe".

StineStregen sagde ...

Hans Lund: Aaaaw, sikke er sødt koncept ellers :) Jeg satser på ny idé hver gang...

Vundermutti: Jeg gav engang min søster Julegaven, der blev ved med at give. En gave, der bestod af gaver til hver dag i januar. Det var heller ikke ligefrem billigt :D

Maren: Hi hi hi :D

Konen sagde ...

@Maren - fuck, du er sjov, altså. Jeg synes vi alle sammen skal til at briefe hinanden om hvornår vi skal drikke kaffe.