onsdag den 9. oktober 2013

Ny motivation
Denne her gang prøver jeg med appen Get Running, som jeg har fået anbefalet af flere forhenværende sofakartofler.

11 kommentarer:

Anonym sagde ...

Ikke for at ødelægge det for dig, men: http://www.b.dk/kronikker/motion-mod-stress-er-katastrofalt

StineStregen sagde ...

Anonym: Jeg må ikke læse artiklen, men er det samme indhold som her: http://go.tv2.dk/articlekrop/id-63194361:motion-mod-stress-er-katastrofalt.html ?
For så er der jo nuancer. Jeg er fx ikke kollapset (denne gang), og jeg dyrker ikke hård motion (jeg går mere end 3/4 af tiden). Det havde helt sikker været forkert, da jeg var sygemeldt, men så langt er jeg ikke endnu (og så er gælder motion vel som forebyggelse på en måde?)

Pip sagde ...

Motion er godt.. Man må bare ikke få pulsen højt op for længe, da det kan forværre stressen i kroppen. Motion i mindre grad er dog godt mod/for nærmest alt.

Unknown sagde ...

Det er typisk 'eksperter' der gerne vil have tid i rampelyset.
Nej, du skal ikke gå ud og løbe en ironman. Men motion er godt, så længe det ikke stresser dig.
Da ur-mennesket blev opfundet blev det indrettet sådan, at når det blev stresset, så fik det ekstra energi, så det kunne løbe væk fra den drage, der jagtede det.
I dag, når vi får stress, så bliver vi siddende på vores røv, og checken facebook en ekstra gang. Og så bliver den udløste adrenalin ikke brændt af.
Så lunt du bare en tur for at brænde adrenalin af.

Hvor er det fedt at følle til at bruge 'at lunte' i bydeform ;)

Unknown sagde ...

Det deprimerende ved den tegning, at du også prustende og svedende ser svært bedre ud, end jeg gør, når jeg forsøger mig med den slags aktiviteter ;-)

Anonym sagde ...

Hvis du har tiden, kan lange gåture også hjælpe - det er i hvert fald ikke hård motion. For mig hjælper det med en blanding af lange gåture - allerhelst ved noget vand, yoga, og løb engang imellem, når jeg har lyst. Jeg prøver at tænke om løb, at det bliver skønt at få renset ud i hovedet, blive naturligt træt i kroppen og få supergod samvittighed, så bliver det lidt nemmere at komme afsted. Og som forebyggende tror jeg, at det er det helt rigtige du har fat i. Du er sej! (I øvrigt et lille mantra for mig selv, når jeg løber) ;)


/Trine

Ida Rud sagde ...

Jeg kan også kun anbefale Get Running. Jeg havde forsvoret, at jeg ville kunne blive sådan en løbetype - har altid hadet det - men da jeg havde løbet to gange med Get Running, så begyndte jeg at se frem til mine løbeture, og følte mig motiveret af udsigten til at kunne løbe længere (og lettere).

At jeg så ikke har løbet i flere måneder, fordi jeg konstant bliver fældet af sygdom, stress og sorg, det er så en anden sag... men jeg ser frem til den dag, hvor jeg har tid og ikke snot eller feber, så jeg kan snøre løbeskoene! Tak til Get Running. Pøj pøj til dig.

Louise sagde ...

Jeg har aldrig været særlig begejstret for at løbe, men jeg er kæmpe fan af Zombies, Run!
Nu kan jeg ligefrem finde på at løbe bare lige lidt ekstra for at få mere historie og måske være heldig at samle et ekstra tool kit op (man kan nemlig også spille videre på nettet bagefter). Top sjovt!

Ibs sagde ...

Pandebånd makes all the difference, jeg hepper!

Malene Hald sagde ...

Har nogen sagt Zombie, Run! til dig?
https://www.zombiesrungame.com/

Anonym sagde ...

Hop op på din fine nye cykel,kør ud i Marselisborg skoven,ta en dyyyb indånding og gå/cykel/lunt eller løb en tur. Den virker hver gang på mig! Der er noget magisk ved lyden og duften af skov - måske er det den berømte "jordforbindelse" der gør sig gældende...?