torsdag den 31. oktober 2013

Der findes kun dumme skænderier

Von Doktorsen og jeg råber næsten aldrig af hinanden, men når vi gør, ja, så er det om boligindretning. Hvilket giver endnu mindre mening, end at to så stædige sjæle ikke skændes mere.

8 kommentarer:

Lotteriet sagde ...

Livet er for kort og godt til skænderier!!!
Basta

Marsilie sagde ...

Jep, jeg kender det :-D Men hvis det ikke er værre end det, så skal det jo nok gå, ikke? :-)

StineStregen sagde ...

Lotte: Jeg er enig med dig, men at leve sammen to mødstædige æsler med temperament kan give gnidninger... Folk, der ALDRIG kommer til at skændes, skræmmer mig lidt.

Marsilie: Det tænker jeg også ^_^

Anonym sagde ...

Jeg tror bare at man i et forhold med tiden lærer at genkende de diskussioner man kan vinde... husker at man kan såre den anden med ord og ikke har lyst til at gøre det igen.

Vi skændes næsten ikke mere - kun når vi arbejder sammen professionelt, men det har vi heller ikke gjort så længe.

Duvier sagde ...

Skænderier er et must. I langt de fleste tilfælde. Det gode er, at man bliver gode venner igen, og så gør det lige pludselig ikke så meget om sofaen er rød eller blå.
Eller endnu bedre: han giver op og du får din vilje. :D

Carry My Style sagde ...

Dejlig tegning og jeg er glad på jeres vegne, at det ikke er værre;) Det er næsten helt komisk, hvad man kan skændes om nogle gange. Jeg kan anbefale at dele et stykke lækker kage under forhandlingerne.. Det hjalp for mig og min kæreste sidst - og vi er også lige stædige;)

BØGER PÅ STRIBE sagde ...

Haha, lige præcis. Og det er dejligt, når skænderierne "kun" handler om lamper eller andre ting, der jo blot er ligegyldige ting.

Tina sagde ...

Hej Stine,
jeg elsker dine små forunderlige streger, som bliver til de utroligste tankerækker.
Hvor får du dine indfald fra?
Min datter, som har leukæmi, men holder humøret oppe ved sin blog tegner også. Ikke som du, men på en anden måde.
Måske du kunne tænke dig at blive gæsteblogger på min datters blog? Lige nu har hun Juliane Axen fra "Bypiger søger bonderøve" og Joy fra "Mig og min mor".
Du er velkommen til at se hendes blog: "En verden af kunst" på http://www.mariahoffbeck.blogspot.com og så tænke over om du kunne tænke dig at glæde os som gæsteblogger.
Hilsner fra en moar:-)
Tina