tirsdag den 8. oktober 2013

Alt bliver bedre efter udpakning

Jeg havde også nattesøvn og overskud, tror jeg nok. Men jeg husker dårligt for tiden.

Ps. Flytning er en skide dårlig idé, når man er sådan en, der liiige er på den usunde side af stress. Igen. Jeg skal ikke kede jer mere med det, for jeg har fortalt lidt om, hvordan det føles HER.

5 kommentarer:

Uden Relevans sagde ...

Jeg håber du får overskud og overblik igen rigtig snart!

Unknown sagde ...

Ved præcis hvordan du har det. Du får lige et lille mentalt klem* *. Min læge var uvurderlig, tog hele ansvaret fra mig. Det hjalp. Nu spiser jeg en masse kosttilskud, som hjælper med at holde humøret oppe. Det giver overskud til at UNDGÅ de situationer som presser mig = opadgående spiral. Håber det allerbedste for dig.

Camilla sagde ...

aJeg sidder tit og ser rundt på lejligheden, og tænker, at det er så sjovt at pakke ned og pakke op igen...
Heldigvis har jeg manden til at se på mig, og sige "Kan du huske hvor mange gange du tudede af raseri og afmagt over ikke at kunne få lortet til at være i kasserne eller finde det rigtige igen?!!"
Ja... jeg kan godt huske det. Føler med dig og håber det snart er slut.

StineStregen sagde ...

UR: TAK :)

Britta: Gid jeg havde haft din læge. Mit bliver ved med at poppe op til overfladen, når jeg ikke passer ekstra godt på, fordi de aldrig rigtig gik over dengang. Og klem lige tilbage til dig - jeg håber også på det bedste for dig!

Camilla: Det værste er jo overstået, heldigvis :) Nu skal jeg så bare acceptere tanken om, at jeg ALDRIG skal flytte igen. Det bliver hårdt at bo på 4. som 80-årig, men sådan er det jo...

fasterfis sagde ...

Jeg hader at flytte. det giver mig stress symptomer i stor stil, og ja, som jeg skrev en gang, så har jeg jo selv været nede med det, så øh prøver bare at sige, ja.
Håber ikke du er røget alt for meget rundt, jeg hepper på dig, og husk at verden ikke falder fra hinanden hvis du har brug for en time out.
Jeg var syg (fysisk) i en mdr efter min flytning i august, og det ved jeg da godt hvorfor; Hej Stress der nedbryder immunforsvars svin!

Hep hep Stine!