torsdag den 17. oktober 2013

Efterår og dårlige beslutninger


Lige nu er noget særligt. Det slår mig, at det her efterår er det smukkeste nogensinde. Den tunge, falmende frodighed og det medsammensvorne lys virker nærmest omsorgsfuldt i sin insisteren på at holde gråheden fra døren lidt endnu. Jeg sluger det, og prøver at gemme følelsen inde i mig selv, mens jeg tænker på, om efterår altid har været sådan, men at jeg først ser det nu?
Men så tog jeg i Ikea.

12 kommentarer:

Malene sagde ...

Der burde være tidspunkter i IKEA for:
1) singler
2) par uden børn
3) pensionister
4) børnefamilier .....
Det tror jeg ville være eg hit!!!!

Anne sagde ...

Ikea, svømmehaller, indkøbscentre og lignende er IKKE en god idé i efterårsferien!!!!

Maria sagde ...

Stine, Stine, Stine! Jeg må lade dig vide, at jeg elsker dine streger! Du får altid smilet frem på mine læber, det er ganske enkelt helt fantastisk! <3
/Maria.

Kira sagde ...

Jeg stemmer for Malenes forslag. Vi har diskuteret det selvsamme herhjemme!

Rosanna sagde ...

Jeg er en af dem, de har 40 børn..
(Nej, jeg har kun 5) OG jeg har efterårsferie, men jeg kunne aldrig aldrig drømme om at tage i IKEA - hverken med eller uden børn... Heller ikke i efterårsferien. IKEA er lig med hysteriske anfald, udslet og supersuper dårlig stemning.... Gysssss!

Helene sagde ...

Jeg hopper også med på frk. Malenes forslag :D brilliant idé

Carsten sagde ...

Vi Der Bor I Nærheden Af IKEA tager ned og handler mandag formiddag samt tirsdag og onsdag aften når der er Champions League fodbold med hold vi ikke følger. At tage i IKEA i weekenderne og i ferierne et rookiemistakes som jeg ingen medlidenhed har med.

Lotteriet sagde ...

Man skal bare være i IKEA omkring kl 17, så er der ikke så mange mennesker, men man skal ALDRIG tage afsted i skoleferierne!!!
Det samme gælder div. storcentre..

M-a-r-e-r-i-d-t-s-a-g-t-i-g

:-)

Haveheksen sagde ...

Jeg er med på den der fordeling af IKEA-tid!
Kan man ikke komme i Foletinget, men den slags geniale forslag?
IKEA i efterårsferien er en frygteligt tanke.
Jeg kan så oplyse om, at storcenter i efterårsferien heller ikke er lige er sagen.............

Bjørnen sagde ...

IKEA er også et rigtigt ringe sted at opleve efterårets komme ;)

Uden Relevans sagde ...

Åh IKEA, hvor drømmene ender og alting går i stå.

Anonym sagde ...

Ja ja ja, men fik I kødboller?
:-)