torsdag den 7. november 2013

Mandig morgen

Jeg har næsten altid lignet ham den lyshårede fra Waynes World om morgenen. Det er ok. Med årene sniger en vis lighed med Rod Stewart sig ind i morgenhår og ansigtsfolder. Det er vel også ok. De sidste tre dage har jeg været oppe inden kl 6, og nu sniger der sig en indtil videre ukendt tredje person sig frem i morgenfjæs. En nærmest hævet person med bittesmå fugtige øjne. Det er ikke ok.
Ps Til de nysgerrige er HER et billede af mig på en god morgen, næsten Rod Stewart-fri.

6 kommentarer:

Anne sagde ...

Bare vent til du runder de 55! Så er det en ukendt temmelig gammel kone, du møder i spejlet om morgenen! Og jeg aner ikke hvor hun kommer fra - hun har ikke den fjerneste lighed med mig!! ;-)

fasterfis sagde ...

Jeg fatter heller ikke hvordan jeg også kan ligne garth så tit. Og det er bestemt ikke kun om morgen. Det rammer også tit om aftenen. Nå, altid noget at vide at du også gør!

Anonym sagde ...

Fredag morgen, så sidder man der med sin morgenkaffe og havregryn, og hvad ser man så??
Stine der danser på skuldrene af Søren Pind, som henholdsvis den gode og dårlige samvittighed for manden med smørhåret, ha ha ha.
Jeg stemmer for meget mere StineStregen på Morgen Tv, det virker meget bedre end kaffe og så bliver man i så godt humør.

PS: Nu vi ved det er dig inden i Pinden, kan du så ikke lære ham at lave en knold, det ville være sååå meget bedre end det hår han render rundt med nu ;-)

StineStregen sagde ...

Anne: Naturligvis er det ikke dig - men det er i det mindste en dame, du ser!

Fasterfis: Weird, ikke?

Anonym: Åh gud, det ER lidt Søren Pind-hævet, det ansigt :-O

Uden Relevans sagde ...

Baaaaaaaaaaaaaaby Jane.... :)

Lise sagde ...

Der er noget med pandehår. Det giver bare det onde firserhår om morgenen. Jeg sværger altid at NU skal jeg gro det skide pandehår ud, jeg gider ikke mere Rod Stewart-morgen, men så tager fanden ved mig og så står jeg igen og voldklipper med en sløv køkkensaks. Det er en ond cirkel.