fredag den 1. marts 2013

Frrraaaaa NU af

...er der ikke mere løn. Ikke mere sikkert arbejde. Hej, jeg hedder Stine, og jeg er selvstændig.

9 kommentarer:

fasterfis sagde ...

Goooo Stiiiineeeee! Det skal nok gå! Ellers hopper du let og elegant tilbage i job, men tror ikke det bliver nødvendigt!

Selvstændigheds streetcred her fra!

Anonym sagde ...

Fraaa i dag ...er der ikke mere løn. Ikke mere vished. Hej, jeg hedder Anne, og jeg er officielt ledig for første gang i mit liv.

Det er rigeligt skræmmende for mig. Jeg tager hatten af for dit initiativ :)

folehave's univers sagde ...

Selvstændig, jamen det er jo bare fast arbejde, i døgndrift, også kaldet fredløs. Har selv bedrevet denne arbejdsform. Det blev mig dog for usikkert. Min ældste søn lever også som freelance. Han vil helst ikke andet.God fornøjelse med det, bare hæng på. Inden for dit område, er der heltsikkert noget at lave.

Catarina sagde ...

Go Girl - det bliver helt sikker den fedeste tid du har haft. :-)

Kira sagde ...

Men tænk hvor stort det bliver. I dag: Uvis fremtid, imorgen: CONQUERING THE WORLD!

Søren Malling sagde ...

Velkommen :-D Det er en spændende verden! Jeg kastede mig ud i det på fuldtid i november med de udfordringer det har bragt for sig! Og har ikke fortrudt det et eneste øjeblik :-)

Anonym sagde ...

Go go go!!!
Du skal nok klare det fint!
:)

Jesper Brunholm sagde ...

Go Stine, you can do it. Lots of selvstændig- og kickstarter-LOVE herfra!

Anonym sagde ...

Fra i dag frit svævende igennem veldfærdsstatens store netmasker. Ikke flere dagpenge og ingen mulighed for bistand. Gad vide, hvor længe jeg kan lege at vi er Betty & Don Draper (minus deres penge og gode udseende) og det er helt naturligt og rart at gå hjemme og blive forsmået og forsøget?