lørdag den 2. marts 2013

Lidt flere taberstriber


11 kommentarer:

Miriam sagde ...

Jeg håber, det er selve striberne, du mener, er tabere og ikke personerne i dem, eftersom de helt tydeligt er inspireret af mit liv... Stalker.

Unknown sagde ...

Åh 'nej'! Jeg ER kattedamen nr. 1! Både fysisk og psykisk!

StineStregen sagde ...

Miriam: Det er bestemt striberne. Kattedamerne er jo en god del mig (og selvom jeg kan være lidt af en klynkepotte, kalder jeg nu ikke mig selv taber...)

Lene: Er det sandt? Den lille mørkhårede? Hende er jeg lidt forelsket i (selvom jeg selv har fundet på hende, hvor selvglad kan man være...), så pas på med at hilse på mig, hvis du møder mig engang :D

Sukro sagde ...

Jeg synes ikke det er taber striber! De er rigtig sjove, dem må du gerne lave flere af :)

Laura sagde ...

Hvis det er nogen trøst (ift at du ikke blev Politikenstribe), så elsker jeg kattedamerne! Og håber naturligvis på at se mange flere kattedamestriber på bloggen :))

Uden Relevans sagde ...

Tjaeh de er sgu da gode. Måske nogle andre vil udgive dem?

Solvejen sagde ...

De er altså rigtigt sjove, dine Kattedamer. En skam de ikke vandt - på den anden side læser jeg ikke Politikken, så ville ikke komme til at læse dem alligevel.
Men hvor kunne det være fedt, hvis nogle andre ville betale dig for at lave dem, for de er go'e!

Stina sagde ...

De er virkelig sjove og spot on - håber at se mere til dem :-)

Stina sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
kundskabogkaos sagde ...

Jeg elsker dine kattedamer. Der er nok en kattedame gemt i os alle :D Bliver trykt i nogen medier? Hvor kan jeg følge dem?

StineStregen sagde ...

I er så søde med jeres kommentarer ^_^ Et enkelt medie henvendte sig med interesse, overvejede så om Kattedamerne var for gamle - og holdt så op med at svare derfra.

Der er rigtig rigtig meget arbejde i at lave både StineStregen og Kattedamer, hvis jeg skulle lave to stinestreger og én kattedamestribe om dagen ville det svare til temmeligt travlt fuldtidsarbejde (finde på, skitse, rentegne, scanne, farvelægge, tekste), så der kommer ikke flere kattedamer, medmindre det blive lønnet arbejde.

Der er simpelthen ikke tid nok i verden!