torsdag den 14. marts 2013

Kritisk tilstand6 kommentarer:

Anonym sagde ...

Sådan har jeg det lige nu. Tak fordi du lige tegnede det fjollede frem i situationen. Nu retter jeg mig ud af fosterstillingen, tager mig en øl (og måske en tudekiks) og prøver at tage kritikken til mig i stedet.

Anette sagde ...

Og det er derfor mænd og kvinder passer perfekt sammen! Når kvinder går i "sorte-kassen", så er deres mand (skal deres mand være) super til at hive dem ud ad kassen igen!

HelleTh sagde ...

Den vil jeg forsøge at huske på, når jeg skal forsvare mit speciale! Det kan kun gøre oplevelsen bedre :)

M sagde ...

Åh, det er en rædselsfuld tilstand. Når jeg har det sådan, starter jeg med at spise kage, at se tegnefilmen Frk Mærkværdig og karrieren (som du med garanti kender) og at blive krammet meget længe. Du er god og sej og hamrende dygtig. Fuck kritikken.
Ps. Nogle gange hører jeg også aaliyah: Try again og drikker tequila. Det er som regel fase 2...

Kristine Sejr sagde ...

Haha, åh hvor fantastisk, bestemt ikke at have det sådan, men at se sig selv blive tegnet. Tak fordi du lige fik mig til at se min noget så dramatiske side.

StineStregen sagde ...

Anonym: Hvis du kan, kan jeg også! Fra NU af!!!

Anette: ...hvis de tør. Jeg er i hvert fald ikke specielt nem imens.

HelleTh: De allersejeste mennesker er dem, der er gode til at modtage kritik.

M: Åh tak M :) Men jeg HAR nu godt af at lære at tage kritik til mig. Jeg tror nok, jeg var god til det engang.

Kristine: Du er velkommen :)