tirsdag den 5. marts 2013

Nye tider


11 kommentarer:

Gitte sagde ...

Tja - det er nok bare de færreste der er lige gode til både tal og tegning. Jeg får angst når jeg skal lave mere end to streger på et stykke papir - men giv mig en kæmpe bunke tal og et excel regneark, og jeg kan blive så grebet at jeg glemmer tiden.... Ja - sådan er der faktisk også nogen der kan have det ;) Held og lykke i dit nye liv som selvstændig!!

StineStregen sagde ...

Gitte: ORV, hvor er det vildt :) Jeg får svedige håndflader bare af at læse ordet "regneark"... Men yay for verden, at der er nogen i begge lejre.

Anonym sagde ...

Har regnskabsmor.... det har hjulpet i mange sammenhænge :)

Pia Winther sagde ...

Hjemme hos os er reaktionerne på f.eks. skats afgørelser

Pia: ##$$!!#@!
Niks: uuh puslespil hvor spændende.

Det fungerer meget godt.

Uden Relevans sagde ...

Du er ikke den eneste, der ikke helt forstår selvangivelsen.

Jeg er nok bange for at det ikke bliver lettere, nu hvor du er blevet selvstændig.

Unknown sagde ...

Hej Gitte: Har du det lige sådan med andres bunker af tal?

Tårnet sagde ...

WEEE!! jeg er den hjælpsomme onkel som er revisor.. Det er så sjældent vi bliver husket, det er som regel altid den der irriterende anden onkel som er tømrer og har elektrikervenner folk har brug for :)

Anonym sagde ...

Jeg kunne godt tænke mig en hjælpsom onkel, der var dyrlæge. Og en der er vvs-mand, men sådan én vil alle vist gerne have.

/hunspirillen

StineStregen sagde ...

Christina: LUCKY!

WintherRose: LUCKY!

UR: Det er overhovedet ikke blevet nemmere, nej :D

Anders: Hov ja, Gitte, har du det?

Tårnet: Åååååh nogen skulle give dig en medalje. Giv lige lyd, hvis du åbner for optagelse af nye niecer...

Hunspirillen: Jeg tror også, der er mange håndværkerønsker derude. Jeg kunne godt bruge nogle håndværkeronkler. Og en gartneronkel også.

Gitte sagde ...

@ Anders og Stine - hvis tid ikke var en faktor, så ville jeg elske at hjælpe andre med at få styr på deres tal bunker - men har i forvejen for mange tal bunker på ckokolade fabrikken hvor jeg arbejder (jep - arbejder på en ckokolade fabrik....) Men skulle jeres vej komme forbi København - så ville jeg da gerne smide et par timer efter at få styr på nogle tal :)

Simone sagde ...

Jeg har været så heldig at have en mor, der har lært mig at udfylde det shit ^_^"

Simone
Microcut.dk