søndag den 24. marts 2013

INGEN ønskede ræveunger og muffins

Det er sjovt, når ens job er at livetegne med børn. Det gider jeg godt igen. Og hvis børn ikke får mindre drabelige, sportslige og tekniske interesser, skal det helst være med Erik igen.

7 kommentarer:

Anonym sagde ...

Er der en øvre aldersgrænse på børn? Eller kan jeg mon møde op til næste børnearrangement og få dig til at tegne nuttet?

Og er Erik gift eller tror du måske han vil giftes med mig? Vil virkelig gerne have den hund han sidder med på sit cv-billede i medgift (eller hvad man nu kalder det når det er brudgommen der bringer noget med ind i ægteskabet)!

StineStregen sagde ...

Anonym: Hvis der ikke er børn, er det alles spil :D Hvis der ER børn, kunne det måske virke usympatisk?
Og jeg er bange for, at Erik er hapset og tilsyneladende temmelig tilfreds med det... Måske hans hund har en flot bror?

Anne Sofie sagde ...

Et lille tip fra én der arbejder med børn: Børn aner ikke V ad de vil ha', så bare tegn noget i stedet for at spørge. Jeg lover dig, efter 5 min. har du en hær af børn der leger gætteleg over din tegning, og til sidst vil de slås om hvem der må få den. Så slipper du også for den dér skyld med skyld på-følelse, som børn er evigt gode til at give, hvis den T-Rex var noget mere nuttet end de havde forestillet sig da de ønskede den... ;)

StineStregen sagde ...

Anne Sofie: Vi var hyret til at spørge børn, hvad de ville have tegnet/hvad der skulle ske med den tegnede historie - så det havde været lidt provo at nægte det :D Og de var nu ret målrettede: "Hvad med en kanin?" "NEJ!!!!" "Æhm... nå...." (jeg tror, det er fordi, de kan lugte frygt)

Malene Hald sagde ...

Jeg underviste i tegning på et tidspunkt, og havde et helt hold med 12 drenge i 4-5. klasse. Måtte simpelthen sætte mig ned og studere hvordan man bedst tegnede økser, sværd, dragevinger, blod der sprøjter, ild, lyssværd, magiske flammer og lignende ...

De er op af bakke når man selv er "nuttet dyr"-tegner.

JL sagde ...

Altså Stine, det er indiskutabelt at intet er så episk som en dinosaur, der rider på haj og skyder med laser. Lær det.
http://tinyurl.com/convrt5

Minder mig lidt om den Simpsons hvor en af drengene tegner en jetjæger lavet af våben, som skyder med våben.

Anonym sagde ...

Så vil jeg da gerne be' om en nuttet dyreunge, helst kattekilling :) Synes det er totalt sjovt for en absolut amatør som mig at tegne sammen med børn - de tilgiver manglende evner, værdsætter engagement og har som regel fantasi nok til at se tanken bag stregen :)