torsdag den 22. november 2012

Overbevisende-abe-på-ski-med-flyvinger-i-hjørneI dag så jeg en video af mig, der danser. Det behøver ikke ske igen.

8 kommentarer:

Anne L sagde ...

Du var verdens sejeste bogstav. Jeg siger det bare.

LouiseH sagde ...

Ligger hos to små sovende børn - fisme godt de sover tungt, fordi jeg kvalte lige et grin...og med den lyd jeg sagde i stedet for et grin, havde det nok været bedre en en kort og præcis latter!

Cecilie sagde ...

Hold fast i hvordan det så ud inde i dit hoved!

StineStregen sagde ...

Anne: Åh tak. Jeg har valgt at være selvironisk nok til at linke til den på facebooksiden. Men den nye dansevideo tror jeg liiiige skal ligge et år, før jeg lægger den nogen steder hen...

Louise: Så var det da godt for noget :D

Cecilie: Det gør jeg garanteret igen, næste gang jeg nærmer mig et dansegulv.

anjoe sagde ...

Bedømt på din herlige tegning, ja da ligner dansen ret godt et indblik i flipperes udfoldelse tilbage i slutningen af 1960'erne. Du er vist bare med på retrobølgen; køber du noget kluns samt køkkenremedier fra samme tid, så er du hot-hot :-D

Tre gode sagde ...

Din tegning ligner lidt mig, når jeg er på arbejde og vi har skolefest, og jeg danser med alle eleverne fra 2. Og de elsker det der! I deres øjne, er du hammer sej når du danser, uden tvivl!

Billig Skiferie sagde ...

Pænt trukket .. dens sjov og sød!

Johanne sagde ...

Jeg vender en gang imellem tilbage til dette billede, når jeg har brug for at grine lidt - det er en fest! Jeg kan levende forestille mig, hvordan du har haft det med filmen. Hold op, hvor er jeg glad for, at jeg ikke er blevet filmet, mens jeg har slået mig løs på dansegulvet. Jeg har næsten ondt af dig, fordi du har set sådan en film...