mandag den 26. november 2012

Farlig film. Farlig bjørn. Farlige blå dimser.
Folk siger "du BØR altså give gyserfilm en chance til - nu er du jo voksen". 

Folk skulle bare vide, at der var mere end én scene i Disneytegnefilmen Brave, der udfordrede mit mod voldsomt.

12 kommentarer:

Stine K.A. sagde ...

Uh, nu ved jeg ikke, om jeg tør se Brave O.o Jeg går vist også under fortegnelsen ...sart i denne sammenhæng.

fasterfis sagde ...

Bliv du bare i dit tegneserie univers.
Jeg er sgu heller ikke den modige type, du ved, får mareridt af det meste splat/uhyggelighed/gys.

Unknown sagde ...

"Hmm, næste gang, Stine, så sig til de "folk": "Nævn tre gode grunde til at se gyser-film". Jeg har ikke hørt nogle gode grunde endnu. Og egentlig, så synes jeg, at det er gyserfilmsseerne, der misser ud. For de må have en ekstremt lille fantasi, hvis de kan holde det ud. Vi andre forestiller os jo ALT MULIGT.

Fru Kongen sagde ...

Det værste ved gyserfilm er at de kan være SINDSYGT godt lavet. Filmisk fabelagtigt... og så bare lige pisseuhyggelige (sjovt nok) for os der har en pæn god fantasi til at bygge videre med.
ÅÅååh det er så dåååmt (ps jeg kom til at se med over skulderen hos min husbond der ser Walking Dead... tre gange doh!)

StineStregen sagde ...

Stine: SÅ slem er den ikke (men lad være med at se den alene, og gentag så "Det er Disney, det ender godt! Det er Disney, det ender godt!" :)

Fasterfis: Tror du, vi vokser fra det?

Signe: Jamen nogle af dem er jo fantastiske... The Shining må jeg ALDRIG se igen, men det er virkelig en god film. Og jeg gad ret godt se The Walking Dead, men bare traileren har givet mig flere gange mareridt :-/

Raastof: I know! Jeg bliver også fristet, men det er verdens dårligste ide.

Anonym sagde ...

Jeg synes altså også at de der blå dimser i Brave var lidt scary....!!! -Hvad fanden skete der for at hun lystigt fuldte efter dem??!!?!

Jonna

StineStregen sagde ...

Jonna: NEMLIG! Og hun blev jo VED. Så stop dog pigebarn, hver eneste gang har de ført til Ondskab ved Stor Bjørn/heks...

Fru Buur Bækgaard sagde ...

Jeg hader også gyserfilm. Jeg ved ikke hvad det er for en idiot der har fundet på, at det skulle være en pissefed følelse at være skrækslagen og have lyst til at kaste op i mindst 1½ time - ekskl. den tid det måtte tage at ryste oplevelsen af sig bagefter!
Jeg forstår det bare ikke...

Peter sagde ...

Men var den god?

StineStregen sagde ...

Fru Buur: Jeg forstår heller ikke folk, der synes, det er sjovt at være bange???

Peter: Ja. Anderledes moden for Pixar, med flere nåh ja nå nå-sekvenser. Men alt i alt rigtig god.

Ida Christine sagde ...

Jeg er vild med action og drama, men gyserfilm har jeg valgt at have en meget fast politik imod. Jeg ser dem aldrig. Af princip. Hvorfor udsætte sig selv for dens slags skrækkelige sager? Andre mennesker vælger andre ting fra, f.eks. typer af mad. Jeg vælger gyserfilm fra.
Men Brave er sød :)

Unknown sagde ...

Græd som pisket da jeg så den i biffen med min datter, heldigvis dækkede 3D-brillerne det værste.