onsdag den 21. november 2012

Foldefreaks


15 kommentarer:

LOUISE sagde ...

Jeg ved ikke hvorfor, men jeg holder særligt at de tegninger hvor du har (viser) tænder <3

Uden Relevans sagde ...

Kæft det er sjovt!

Lene Mørk Blaabjerg sagde ...

Hmmmmm....;)

Kristina sagde ...

Tak for dagens grin :-D

Nina sagde ...

Hihi hvor de to tegninger skønne! Det er totalt meget mit forhold i starten :)

Louise sagde ...

Ohhhh, jeg står og skal til at flytte sammen med kæresten, og jeg havde helt glemt den slags små udfordringer der er. Han har allerede fortalt om, hvordan han synes glassene skal stå med bunden i vejret, hvor jeg altid bare stiller dem ind. Det skal nok blive sjovt:D
Vi har ligesom du havde, Stine, en prøveperiode, som går i gang lige om lidt. Hvad kan du give af råd?

fasterfis sagde ...

aaaahhahahhaaaa godt vi er flere folde plastikposefreaks.

StineStregen sagde ...

Louise: Jeg sidder selv og fniser lidt, når jeg tegner dem :D

UR & Kristina: ^_^

Lene: Hm?

Nina: Vil det sige, at det ændrer sig? Bliver han en bedre posefolder?

Louise: Ha ha ha, jeg har også måttet give mig på vinglasfronten :D Hmmm et godt råd... Snak løbende om, hvordan det går - på den måde, hvor man tør være ærlig, også selvom man måske ender med at få et dårligt svar. Det er ikke den mest romantiske måde at flytte sammen på, men hvis man bruger tiden på at turde være bundærlig og spørge ind til de ting, som man er nervøs for at få svar på, så er det fedt! Og når det så bliver rigtigt, er det med lidt mindre "yikes". Held og lykke <3

Fasterfis: ÅH er det rigtigt? Hende Amardamen på Twitter får mig til at føle mig som Gollum over det :D

Stine Barselsfeber sagde ...

2½år efter projekt "have mand i mit hjem" startede må jeg konstatere, at nogen ting lærer de nok aldrig de stakkels mænd...
Men han er blevet ret god til at folde en bh sammen.

fasterfis sagde ...

Ja, det er rigtigt. Jeg folder dem herremeget sammen, så de er bittesmå.. .....Og putter en elastik omkring dem, så de ikke folder sig ud igen... Jeg er så freakish. Og twitterløs, så ingen kan disse mig.

Jeg putter absolut ikke elastik på mine underbukser!

Dyveke (Lornithorynque) sagde ...

Jeg elsker, at der stadig findes folk der kalder det underbukser! Det kan man godt uden at lyde som en 5-årig, ik?!
Jeg blev som yngre drillet så meget med det, at jeg lærte mig selv at bruge ordet trusser - desværre synes jeg bare, at det er så grimt et ord, at jeg får tics hver gang jeg siger det (jeg er lidt bange for at folk tror jeg har den vildeste fetish; min venstre mundvig trækker sig op og mit øje laver små ryk...). Trusser skal så meget ud af mit ordforråd igen! :)

Fru Buur Bækgaard sagde ...

Haha! Vi skændes tit om håndklæderne.
Min mand folder dem på den korte led først, og så den lange bagefter, hvilket irriterer mig grænseløst!:oD

Liv Oustrup sagde ...

Har fluks sendt et link til en ven, der skælder ud over, at hans døtre og kone ikke kan finde ud af at folde mælkekartonerne rigtigt... Det er da for sjovt!

Line sagde ...

Højt grin over morgenmaden her hos os. Vi er dog kun én folder (ham) - min role er at konstant undres over hvor meget der kan foldes og hvor pænt nogen gider at folde plastikposer :)

Nina sagde ...

Haha, njarj, og dog.. Hvis det er de pæneste poser man kan bruge til en fiks lejlighed så bliver de foldet sirligt og passet godt på. Netto for eksempel, er fuldstændig ligegyldig.