tirsdag den 6. november 2012

Cathrine henter kaffe - det bliver skide hyggeligt


Hvis du skal til Bogforum på lørdag, skulle du tage at kigge forbi cirka her fra 15 - 16. Hvis du altså kan lide mine tegninger, og det kunne man vel have begrundet mistanke om, siden du kigger lige her lige nu. På det sted på det tidspunkt, tegner jeg på en stor væg, som en masse andre voldsomt seje mennesker også tegner på.

3 kommentarer:

Fru Buur Bækgaard sagde ...

Øij, jeg ville ønske jeg kunne kigge forbi og se dig in action. God fornøjelse, det lyder sejt og sjovt!

Uden Relevans sagde ...

Som Danmarks bedste mandeblogger er det min pligt at møde op. (hvis nu nogen vil have en autograf).

Jeg har fået fribilletter, så hvis jeg ikke ligger brak kigger jeg forbi.

StineStregen sagde ...

Fru Buur: Tak :) Jeg ville også ønske, du skulle med...

UR: Pligt ligefrem? De er måske i programmet, hr Blogger? :D