mandag den 19. november 2012

12 dage til tjek på alt
Om 12 dage er det slut med at være i den alder, som åbenbart er smukkest. Jeg har altid haft en idé om, at det var noget så klædeligt at fylde 32, men nu kan jeg ikke helt huske hvorfor. Regner jeg med at snyde videnskaben og blive pænere? At få tjek på tingene? Mindre fødder? Højere knold? Eller handler det bare om, at tallet ser pænt ud med alle de buer og uventede vinkler...

12 kommentarer:

Anonym sagde ...

Det må være noget med binære tal. Her skrives tallet nemlig 100.000.

Omveje sagde ...

På en eller anden underlig måde bliver jeg hvert år overrasket over, du har fødselsdag og bliver ældre. På trods af at jeg selv har kort efter. Og på trods af jeg kunne være ret ligeglad. Men det gør jeg altså.

StineStregen sagde ...

Anonym: Hvilket er DEJLIGT og rundt - men altså, så er man 100.000 gammel, og det lyder alligevel af lidt meget :)

Louise: Jeg kan også selv blive en smule overrasket :D

Unknown sagde ...

Jeg er f.eks. overbevist om (eller meget, meget stædig omkring), at 28 bliver MEGET bedre end 27 - så jeg ser tre uger frem med stor forventning :-)

peter sagde ...

Jeg er 46 og blev tippet til at være 32 til en fest for ikke så længe siden. Men lyset var også MEGET dæmpet...

StineStregen sagde ...

Kamilla: Jeg husker faktisk mit 28. år som helt fantastisk :) Og det ER da også et pænere tal at se på...

Peter: Nøj! Det gider man jo godt :)

JL sagde ...

Højere knold er meget vigtig når man er 32.

Mette sagde ...

Hmmm ... jeg bliver 42 i næste uge og har stadig ikke styr på en sk... år man mon nogensinde styr på noget???

JL sagde ...

Glemte helt det vigtigste! Hvornår skal vi komme til fødselsdagsreception/kageorgie? Jeg glæder mig allerede.

StineStregen sagde ...

JL: Kan den blive høj nok? Jeg tror det næppe...

Mette: Åh DET er ellers et godt tal, 42. Styr på et eller andet kommer der vel?

StineStregen sagde ...

JL: Altså der er Copenhagen Comics til sommer, der satser jeg da på, der bliver noget meet'n'greet'n'altmuligt til dem, der har misset lejligheder som tegneseriebeats, livetegning, Bogforum og Gl Holtegaard... Jeg kan godt tage kage med, hvis det er :)

Anonym sagde ...

Jeg er lige startet på et nyt job og har været der i 1½ uge nu - så ville jeg lige finde en meget passende baggrund til min skærm (en stinestreg selvf.) og fandt denne fine meget passende tegning, om ikke andet giver det da lidt selvtillid ;)PS jeg er 28 nu og det er da meget fedt, men jeg er sikker på at 32 er MEGET federe... men jeg har også små børn nu, så hvis jeg bare kan lade være med at lave flere skulle det da være bare lidt lettere at være mig?? /Pia