torsdag den 1. november 2012

Almindeligt uvigtig

 Jeg tror altid, det er en katastrofe, hvis jeg glemmer min telefon.
Det viser sig sjældent at være tilfældet.


8 kommentarer:

Stine K.A. sagde ...

Ha ha, Det er så meget mig det der! Sad, but true, egentlig. Æhæææ.

Chokoladesansen sagde ...

Åhh ja det triste øjeblik, hvor panikken kulminerer i en følelse af, at man er helt ligegyldig for verden, fordi ingen har ringet eller skrevet :-(
Det er underligt for normalt ærgrer jeg mig usundt meget over et misset opkald, men lige der ville jeg ønske, der var 10 ;-)

StineStregen sagde ...

Stine: Akke ja... Måske ligger det til navnet?

Chokoladesansen: He he, det er virkelig rigtigt. Men den del kunne løses, hvis alle lærte at skrive en sms efter et forgæves opkald. UGH til telefonsvarer.

Cecilie sagde ...

HELT samme følelse her.. Totalt antiklimaks når INGEN har skrevet eller ringet..
Lidt ligesom at det er gået op for mig, at når jeg er sammen med hhv. min kæreste og gode veninde - så sker der ingenting på min telefon :P

Cecilie sagde ...

Prøv at forestille dig 4 dage uden VisaDankort, uden ur og uden internet på telefonen (=Marokko når man er så smart at glemme sin pung derhjemme. Heldigvis kan man hæve penge på sit pas i lufthavnen og min kæreste havde nu også husket sin pung)

Lea sagde ...

hahaha, fabelagtige streger! Det minder meget om mig, det der. Sådan en travl hverdagsmorgen, hvor man er kommet lidt for sent op.

Unknown sagde ...

Ham med jorden går under... At han ligner gamlingen fra Raymond Briggs "When the wind blows" -- det er bare et tilfælde og min association, right? Eller er det et easter egg!?! Som jeg har fundet?!?!

StineStregen sagde ...

Christian Dalager: Årh GID jeg var så sej, at jeg havde easteregget den. Måske er min underbevidsthed, selvom den ikke er så skarp?