søndag den 4. november 2012

Det skal fejres - nok med et nyt umuligt projekt

I morgen tidlig kører mit bidrag til fancy udstilling afsted. Ugers bekymringsmavepine og hoppen omkring gigantiske store stykker pap, der absolut skal ligge på gulvet (de laver buer, hvis de står), nærmer sig sin slutning. En sidste søvnløs nat med tanker om, hvor meget der kan gå galt på en morgen + en panikslagen morgen, og så forventer jeg at sænke egen skulderhøjde med en 30 - 40 centimer.

6 kommentarer:

Sif sagde ...

Det er superspændende! Og lige i min baghave. Jeg vil se om jeg kan komme ned til åbningen og se kulturel ud.

Mette sagde ...

Uh! Jeg forstår godt at du er spændt, men hallo, du er jo møgdygtig og det skal nok gå det hele! Tillykke med udstillingen :-)

Kira sagde ...

Hvor er det spændende. :) Tillykke med det!

Anonym sagde ...

Det er jo næsten hjemme hos mig! Jeg troede det var i Århus, så jeg gik glip af det!
Vh Dorte, en af de trofaste, men anonyme læsere

StineStregen sagde ...

Sif: Uuuu-uuuuh hvor fedt!

Mette: Tak :) Og jeg håber, du har ret...

Kira: Tak ^_^

Dorte: Så kommer du og kigger, ikke? Nu hvor jeg - forsigtigt - bevæger mig helt til Holte :)

Anonym sagde ...

Håber alt blev afleveret i god stand. Tillykke med udstillingen :-)
Nele