onsdag den 31. oktober 2012

Nu arbejder jeg ikke sammen med Rune længere, og hvem skal så lyve om, at man slet ikke kan se den lille planet, der vokser på min læbe?

9 kommentarer:

fasterfis sagde ...

Hvad er det for en underlig heste kærlighed der pludselig er på kjolen? Det ligner da ikke den unge Stine! Enhjørninger er ikke farlige?

Og jeg troede lige du havde tegnet verdens største bygkorn. Men læbeplanet er også interessant!

JL sagde ...

Man ser det næsten ikke, og desuden er dit udseende ikke så afgørende, det lægger ingen mærke - vigtigere er det at du har en god personlighed.

Anonym sagde ...

Hov hov JL, Stine er SMUK, og nu er der lidt mere af hende, og dermed af hendes skønhed <3
Jeg tror iøvrigt slet ikke på den historie med et forkølelsessår! Jeg tror bare at det er alle de kreative ideer der fylder, og derfor har de udviddet pladsen lidt ;-)

Ida sagde ...

Måske er det sådanen biologisk Halloween feature din krop har? Åh. Uanset hvad... Er det ikke noget med at stress er premium katalysator på de små bæster?

Håber du hænger i (og at vi snakker Merkur ell. Pluto og ikke en eller anden gigantisk rød Jupiter).

StineStregen sagde ...

Fasterfis: Enhjørninge er magiske og vidunderlige!!! Og læbeplanet er måske interessant, men også smertfuld.

JL: Ha ha ha, jooooooooo, folk lægger mærke. 3 bare det første kvarter, jeg var på arbejde i går. "Hvad ER det, du har der på læben?"

Anonym: Aaaa-aaaw. Men hvis det ER kreative idéer, så kunne de godt tage at gøre lidt mindre ondt...

Ida: Ha ha ha ha ha :D Halloweenlæber lyder da også bedre end hoved-herpes... Og jo, stress er virkelig en katalysator. Heldigvis burde den den snart være ovre!

Maincane sagde ...

Synes faktisk godt, at vi inficerede kunne begynde at gi' hinanden mere street-credit for det mund-herpes; din læbe-planet er nemlig mægtig imponerende!

KirstenK sagde ...

Vil bare lige sige at kun os der jævnligt har læbeplaneter...ved hvor f****** irriterende det er...og også smertefuldt... Jeg føler med dig, men det føles altså større end det ser ud!

Anonym sagde ...

Har lige bekæmpet en på min underlæbe, og da folk spurgte hvad det dog var, sagde jeg bare at nogen havde bidt mig lige vel hårdt. ;)
Så stoppede spørgsmålene meget hurtigt.

Lea sagde ...

Ganske flot og forelsket enhjørning.