fredag den 6. april 2012

Glædelig påske, Dame med bar ryg

Jeg ville sådan ønske, jeg kunne meddele, at FuldeStine er blevet et bedre menneske siden dengang med kebab og knæklys i operaen. Det er desværre ikke tilfældet.

Hvis det var din ryg Anders slikkede på i går, vil jeg gerne sige undskyld. Det var min idé og jeg tilbød ham en 20'er for det. Og du skal vide, at vi begge havde regnet med, at du ville blive meget mere sur. Du tog det virkelig pænt, hvilket jeg tolker som, at du er en pige med stil. Det sætter vi selfølgelig pris på.

14 kommentarer:

Stine Barselsfeber sagde ...

Det der er simpelthen så skægt :-) Jeg ville ønske jeg havde været der...

Uden Relevans sagde ...

Hvad ville du egentlig selv sige? Tænker jeg på.Hvis nogen slikkede dig på ryggen?

Anonym sagde ...

Hahahaha hvor er jeg glad for at se at det ikke kun er mig der laver unoder med alkohol i blodet :D (jeg selv har engang åbnet bh'en på en ryg løs pige. En anden gang sætte jeg kondomer ud over alle gutternes fadøls glas)

sorthed sagde ...

Hihi den var god:) Følger med glæde din blog, og er vild med dine historier og din streg!

StineStregen sagde ...

Stine B: Det var så skægt, at jeg næsten ikke turde kigge.

UR: Aner det ikke.

Anonym: Kondomer alligevel? Det må have været et bøvl...

Sorthed: Tak!

Anne Sofie sagde ...

Har tegnede Stine mavebluse på? Hun er ret rock n' roll.

StineStregen sagde ...

Anne Sofia: Hi hi hi, nej, så rock'n'roll bliver mit liv aldrig :D Det er en kjole med et mavebælte - den her: http://lockerz.com/s/198657648

JL sagde ...

Jeg troede også der var udsigt til lidt seksy maveskind. Men kurverne i det outfit der, kunne også distrahere en svag sjæl.

Anonym sagde ...

vi var på bøsse bar.. så kondomer var fri og tilgængelige.. og man skal have en crime partner for at det ikke er boget bøvl =)

Anonym sagde ...

Fedt! Og mega skægt.
Men hvor skete dette og hvornår?
Da jeg også var den heldige vinder af et slik på ryggen af en tilfældig men sød fyr, da jeg var i byen i Århus forlede....

StineStregen sagde ...

JL: I modstætning til mit maveskind, tør jeg godt garantere :D

Anonym: Ja ok, du havde omstændighederne med dig :)

Anonym2: Det skete torsdag på Le Coq ved... hmm... mellem 23 og 02, vil jeg gætte på. Det er dælme skægt, hvis det er dig :D

JL sagde ...

Denne blog er jo propfuld af gode tips! Først var der de stirrende øjne, og nu rygslikken. Jeg kommer til at score for vildt.

Stine: Maveskind plejer ellers at være ret effektivt, men indrømmet, mht. StineSkindet er jeg sørgeligt/lykkeligt uvidende.

Unknown sagde ...

Harh harh! Hold nu kæft, hvor gad jeg godt ha været fluen på væggen.... eller måske tungen på vægtskålen?

Anonym sagde ...

det var 'desværre' ikke mig her - jeg var på sway, så med mindre I gik videre og lavede samme stumt, så er jeg et andet 'offer' for sjove stumts ;-)