mandag den 2. april 2012

Fik jeg sagt...

...at det vist nok gik rigtig fint med Maise Njor? Jeg formåede både at hygge mig undervejs, og der var hverken pinlig tavshed eller overmoden frugt. I øvrigt Maises tip, hvis du er træt af nogen online: Ind i mellem er det bare Lorte-Arne. Let it go.
...at jeg var med til generalforsamling i Dansk Tegneserieråd via Skype (eller ok, facetime)? Lyden var dårlig, så jeg fangede kun "mumle mumle mumle Stine mumle mumle mumle valgt ind i bestyrelsen". Så skal vi så ikke lige få gjort noget ved sagerne, så der bliver plads til og mere opmærksomhed om tegneserier som den her, hva? Tegneserien er verdens sejeste medie, den skal bare lige støves af og præsenteres for de rigtige. Det er jeg sikker på.

...eller nærmere pralet med min lørdag formiddag? Jeg var ved at dø af tømmermænd og lykke på én gang, fordi Anders og Jamal lavede verdens bedste brunch, mens jeg kiggede på fjernsyn.

5 kommentarer:

Maya sagde ...

Jæs! Jeg skal hilse og sige, at tegneserier bliver taget meget seriøst her på mit universitet, hvor vi skriver nydelige litteraturvidenskabsopgaver om dem.

Anonym sagde ...

ja det med tegneserier har aldrig været yt, og allerede i 70erne knoklede vi med dem på uni - tegneserier er kunst

JL sagde ...

Nøj, hvor har du en stor mund.

Den bedste kur mod tømmermænd er ganske enkelt at blive i sengen indtil sprutten er forbrændt. Virker upåklageligt.

StineStregen sagde ...

Maya: Yaaaaaaaaaay!!! Nydeligt - og NYTTIGT! Love it :)

Anonym: Ikke ligefrem yt måske, men har et svært marked lige for tiden. Af mange årsager.

JL: Well, stort grin nærmere. I øvrigt duer det med at blive liggende i seng ikke, når man altid vågner halv otte og først får det bedre, når man har spist. De færreste venner gider kigge over og servere morgenmad på hemsen :)

JL sagde ...

Så skal du svare "det er for at jeg bedre kan ÆDE dig". Spil nu lige lidt med, ikk?

At være morgenmenneske er en forfærdelig sygdom, men den kan heldigvis helbredes. Man skal bare lære en lille teknik jeg kalder "at vende sig om og sove videre".

Hvis du endelig insisterer på fast føde, så snup noget inden du går i seng. Det virker også godt (forudsat du holder sig fra friture og flamberede retter).