tirsdag den 24. april 2012

Forsvarsmekanisme: "FRISK og morsom reklamepige" (jeg ved det - og jeg skammer mig)

Efter en eftermiddag med en fangsi pralesnak om, hvordan jeg har brugt mine journalistiske kompetencer i reklamearbejdet, vendte jeg tilbage til bureauet for at lave et telefoninterview. Og kom i tanke om, at jeg er hunderæd for at ringe til fremmede. Også selvom de har sagt ja til at blive interviewet og i øvrigt er rasende søde mennesker.


10 kommentarer:

Signe Høj Nielsen sagde ...

Åh hvor jeg kender den følelse. Det er så mærkeligt, egentlig. Folk er jo som regel meget imødekommende og venlige.

herfrahvorvistaar sagde ...

Jeg kender virkelig godt det der med, ikke at turde ringe op. Kropsløse stemmer er svære at forholde sig til.

Anonym sagde ...

Jeg haaader det virkelig også. Det bli'r lidt som om telefonen er smurt ind i et eller andet enormt klamt. Beats me why!

StineStregen sagde ...

Jamen er det ikke mærkeligt, at vi har det sådan??? Det giver jo ingen mening, for folk er altid vildt søde at ringe til.

Bodil sagde ...

Hvor er jeg glad for at høre at jeg ikke er den eneste i verden med telefon-fobi! Jeg bryder mig faktisk heller ikke om at ringe til særlig mange mennesker jeg kender...

Jeg prøvede at cope med det ved at blive telefonsælger, med underligt nok var det ikke et hit.

Fru Buur Bækgaard sagde ...

Jeg fik engang et studiejob for Gallup som sådan en telefoninterviewer i håb om at komme min angst for at ringe til fremmede til livs.
Jeg var en skidegod interviewer, men jeg troede jeg skulle dø inden hvert eneste opkald.

Jeg havde ikke jobbet særlig længe...

Karina sagde ...

Jeg synes det bliver bedre efter de første "cold calls". Så mit råd til dig, vil være at springe ud i det :)

Vibeke sagde ...

Hej jeg synes virkelig du er genial til at tegne :) Jeg tegner selv rigtig meget. Jeg prøvede at skrive en e-mail til dig men det fungerede ikke rigtig, og jeg kunne ikke se din mail. Hvad arbejder du med? Eller hvilken uddannelse er du i gang med? Jeg kunne selv rigtig godt tænke at arbejde kreativt med reklamer og evt. komme til at tegne, har du nogle råd? Håber du vil svare på mine spørgsmål :) Jeg ville blive glad hvis du ville svare mig på mail. vibsen_17@hotmail.com

Jack J sagde ...

For nyligt gik jeg på et af arbejdsformidlingens straffekurser for arbejdsløse og brugte bl.a. tiden på en test, der konkluderede, at jeg hører til de "introverte" personer (modsat de "ekstroverte"), så jeg kender udmærket godt det med at få koldsved i hænderne over at skulle ringe til folk, man ikke kender. Men, Stine, modsat mig er du jo journalist. Hvordan fa'en kan man være journalist, hvis man ikke bryder sig om at ringe til folk? Da jeg sidste år var i praktik på en avis i to måneder, ringede journalisterne rundt hele dagen, de hang faktisk konstant i røret. LOL.

StineStregen sagde ...

Bodil: Me too, det var RÆDSOMT!

Fru Buur: Me too!

Karina: Det gjorde jeg skam. Først som telefonsælger, så som telefoninterviewer og siden som journalist. Hjalp ikke.

Hej Vibeke: Jeg skal nok se, om jeg ikke kan huske at skrive til dig - ellers kan du finde min mail, hvis du klikker på min profil i venstre side.

Jack J: Man overlever uddannelsen i stærk angst og skifter derefter til reklamebrancen :D