torsdag den 12. april 2012

Hvem sidder der på væggen...

Jeg må beklage, at der ikke kommer nogen StineStreg i dag.
For først skulle jeg lige projektere en slags kartoflet version af Batman og Catwoman op på en væg.
Så skulle jeg tegne den op. Altså, nu lyder det som tvang med alt det "skulle", men det var faktisk yderst frivilligt.
Min tegnehånd var som et lidt kluntet lyn, så jeg blev færdig på kun fire timer! Det betyder til gengæld, at min hånd er øm som en smertende lille klump fars. Den vil ikke være med til at lave StineStreg også.

Til gengæld synes både den og jeg, at du (hvis du bor i eller omkring Århus) skulle lære Idébutikken at kende. Både fordi kartoflede Batman bor der nu, men også fordi det er et sejt projekt! En slags løst kontorfællesskab til næsten ingen penge, der har til formål at fremme kreativitet og iværksætteri. Det åbner snart, og det bliver bomben!

5 kommentarer:

mimeini sagde ...

Rigtig pænt

Louise sagde ...

xHvor fedt! Du må også gerne komme og tegn på min væg. Under tvang og mod betaling :-)
Nu er jeg for øvrigt lige kommet i tanke om de sejeste Stinestreg-gadget, jeg kan finde på: En Stinestreg-tatovering. Ja, for hulan!

JL sagde ...

Batman får mig til at tænke på Wally fra Dilbert.

Ved ikke om det er godt eller skidt.

Mia-Linh // Me And Disko sagde ...

Så fint! Må man spørge hvad du har brugt til at tegne med? Tusch...maling? Bare sådan hvis man skulle få lyst til at tegne en krusedulle på væggen en dag :)

StineStregen sagde ...

Mikke: Tak :)

Louise: Heldige mig :D Er du rig, for så kunne vi måske snakke om en projekttvangsansættelse?

JL: Hmmm... det ved jeg heller ikke...

Mia-Linh: Jeg brugte Molowtow-tuscher til det hele. Den grå var ikke så god, men den sorte var FABELAGTIG. Det er vist sådan en tusch, der bliver soligt mest i streetsmartehiphopagtige butikker, men sikker også på nettet. Den sorte var VIRKELIG god!
http://www.molotow.com/