mandag den 23. april 2012

På forhånd undskyld, kommende journalister

Årh mand, hvor ville jeg ønske, jeg var bedre til koncentration. Skal forberede snak til journaliststuderende om turen fra journalistik til reklameland i morgen eftermiddag, men hjerne er alle andre steder. På regler for finere undertøj, nazister fra månen, aflyste bifture, nye og overraskende bifaftaler, mega seje superhelte, endnu en film om kloge aber og riskiks med chokolade (som jeg aldrig aldrig ALDRIG igen må overbevise mig selv om, at jeg sagtens kan have et lager af).

Ville det være for meget at sætte et slideshow på med tegninger fra bloggen og så noget soundtrack fra Mad Men? Eller endnu bedre, et slideshow med billeder fra Mad Men og så mig, der ligesom improviserer en lille trommedans ved siden af?

7 kommentarer:

Anonym sagde ...

det er godt nok en fin kjole!

Anonym sagde ...

foretrækker 1. set up - tegninger med underlægningsmusic og så lidt voice over a la Stinestregen

JL sagde ...

Trommedans er altid et hit og suverænt den bedste måde at overgive livsvisdom. Go for it.

Ibs sagde ...

Jeg stemmer klart for trommedans!

Lea (Lyriklogik) sagde ...

Trommedans!!!!!!!!!! Burde være en obligatorisk del af journalistuddannelsen...intet mindre!

StineStregen sagde ...

Jeg endte selvfølgelig med bare at være hende, der snakkede, iført en hulens masse noter. Men jeg synes lidt, at mit svar på de fleste spørgsmål om andet semester var "jeg var stærkt beruset meget af tiden", så måske jeg lignede en fjollegøj alligevel?

Liv Oustrup sagde ...

Mens jeg læste, tiltrådte en ny professor. Han havde netop været i Japan og studere haver, og til sin tiltrædelsesforelæsning var han iført kimono, tromme og lysbilleder af alle de haver, han havde set... Det var godt nok mærkeligt, og uanset, at han var (og stadig er) et fantastisk menneske, så var vi mange, der holdt os klemt op af væggen, når vi mødte ham på gangen...