mandag den 26. december 2011

Det lede år i listeform part I

Lige om lidt slutter det underligste og det ledeste år, jeg kan huske. Det er værd at fejre, og jeg gør det med lidt glimt af året, der gik.Året nye forsvarsmekanisme:
Først gik jeg ned med stress, senere oplevede jeg mit livs værste hjertesmerte og bagefter en grum cyste fuld af trusler. Min reaktion på alt det grumme? En hysterisk stor interesse i boligindretning, såmænd. Mange er de søvnløse nætter, hvor jeg har googlet "perfekt pendel" og "sofa, blå".
Årets overraskelse fra FuldeStine:
Mit fulde jeg er en rigtig spøgefugl, og således kunne jeg ved mit første besøg i operaen hale en rullekebab og fire knæklys op af tasken.


7 kommentarer:

mimeini sagde ...

Tænk jeg kan nå at være den først til at kommenterer. Jeg synes dit år minder lidt om mit. Jeg har også haft en giga hjertesmerte (og en skilsmisse) og et svært år og tegnet en del tegninger om det. Det var da vidst også det år jeg lærte StineStregen at kende. Hurra for det trods alt. :-). Godt nytår til dig.

Unknown sagde ...

Klasse at medbringe kebab i operaen!
Og skodår har det - ligesom med alle andre år - at slutte på et tidspunkt ;-)

Miws sagde ...

Enig! Jeg stormer ud af 2011 og smækker døren efter mig. Farvel! Skodår over alle skod år!

StineStregen sagde ...

Mikkel: Ja, der er ikke rift om pladsen her i disse dage. Rigtig godt nytår til dig, jeg håber dælme, det bliver et bedre år for dig.

Trine: Gad vide, om selve operaen ville være enig? Og gudskelov for, at skodåret slutter om lidt!

Miws: Jeg er LIGE bag dig!

David Nikulin sagde ...

Øj, jeg gad godt have set dig i operaen, da du opdagede det.

Rullekebab og knæklys... lyder som en legendarisk bytur :-)

Anonym sagde ...

Når du så har fået den blå sofa, vil du så være rar at vente lidt med den perfekte pendel - for sagen er, at din sofa formentlig vil få en ny plads ofte, bytte plads med noget andet. Og så er en pendel, der pludselig ender med at hænge over sofaen mindre perfekt;-)

Det er en ting man ikke tænker på, når man bare er på "google" stadiet.

Mit skrivebord har nu stået næsten 3 mdr. det samme sted, det er noget nær rekord, men sofaen og lænestolene byttede plads i går.

Må dit (og mit) 2012 blive fint og præget af en tilbagevendende hukommelse:-)

Liselotte

Jenny sagde ...

Det lyder svært! Jeg tænker på dig, og er glad for, at du kan aflede tankerne til noget positivt.

Jeg er vild med dine tegninger, tager du i mod bestilling?

Kh. Jenny