mandag den 6. januar 2014

Fastsidning og festrygning
13 kommentarer:

Karina sagde ...

Jeg drak ikke i lang tid, efter jeg var holdt op, fordi det var den lille buzz, der fik mig til at falde i. Så lagde jeg mærke til, hvor utrolig fedt det var ikke at smage af askebæger hele vejen ned i lungerne dagen efter - og dagen efter igen. Til sidst prøvede jeg mig forsigtigt frem og er nu i stand til at drikke uden at skulle ryge også. Hurra! Det hjælper også at være til fester, hvor der ryges udenfor eller slet ikke.

Missy sagde ...

Jeg stoppede 16. april forrige år, så jeg er også næsten på to år. Jeg tog en kold tyrker uden nogen hjælpemidler, og jeg har ikke rørt en cigaret siden. Jeg siger stadig, at hvis jeg falder i til en fest, vil jeg ikke høre noget for det, men det er bare ikke sket. Det er så forskelligt fra folk til folk, hvor svært rygestoppet er, og hvad der funker for den ene, er helt umuligt for den anden. Man skal tage tingene i sit eget tempo og med eller uden de hjælpemidler, man nu engang føler er det rette. Og så skal man lade være med at høre på dumme eks-rygere, som siger: "Det er jo så let at stoppe. Når jeg kan, kan du også."

Unknown sagde ...

E-Cigaretten (Elektronisk) er en fantastisk opfindelse som jeg varmt kan anbefale :-) der er nikotin i væsken og er det tætteste du kommer en smøg. Prøv det af,er på 2 måned nu- kun med den og jeg har været STOR ryger. Hilsner Ida

Solvejen sagde ...

Det lyder nu ellers hyggeligt med sådan en "Hej-Anders"-smøg :)

Jeg tror desværre ikke, der er et decideret trick til at stoppe med at festryge. For mig kom det, da jeg opdagede, at mine post-festrygnings-tømmermænd var betydeligt vildere end mine tømmermænd, hvis jeg ikke havde røget.
Hvis jeg havde røget, kunne jeg bruge det meste af dagen efter på at rende i pendulfart mellem toilet og sofa for at kaste op. Havde jeg ikke røget, kunne tømmermændende oftest klares med en kande te og en masse snacks. Så nu holder jeg mig fra smøgerne :)

Men det er jo bare vildt forskelligt fra person til person. Jeg har f.eks. aldrig haft rygrad til at gå kold tyrker.

StineStregen sagde ...

Karina: Til fester uden rygere, kan jeg faktisk også godt styre det (når jeg sætter mig for det). Et af problemerne er, at stort set alle, jeg kender, er festrygere...

Missy: Godt for dig! Og tillyke med, at du holder det :)

Ida: Sejt, at det virker for dig. Men ædru-Stine har nemt ved at ryge - fulde Stine vil have cigaretter.

Solvejen: Problemet er jo i virkeligheden, at det ER hyggeligt at ryge :) Der er noget fællesskab, man misser, især nu hvor alle går ud for at ryge. Jeg indså det med tømmermænd og cigaretter for lang tid siden, men fulde-Stine er iskold :-/

A + K = ♥ sagde ...

Jeg er også stoppe med at hverdagsryge for 1-2 år siden, og er faktisk ret tilfreds med hygge/fest/kaffe/´særlig lejligheds´-smøgere.. Men det er nok også lidt fordi, at jeg ved at jeg ikke vil stoppe helt. Tror ikke jeg er klar.

- Kit

Helene sagde ...

En lille video om festrygning: http://www.youtube.com/watch?v=JDtVYrSxvLE

:D

StineStregen sagde ...

A+K: Hvordan ved man, om det handler om at være klar? Jeg elsker festrygning, men det gør mit helbred i den grad ikke :D

Helene: HA HA HA HA HA :D Men at sige noget er latterligt er næppe genvejen til at få dem til at stoppe? Det ved man da godt?

A + K = ♥ sagde ...

Måske ved, at man ikke orker det mere, eller ikke elsker det så højt, som ellers?
Jeg tror, at jeg ved, at jeg ikke er klar fordi, jeg aldrig går et ærligt og ægte forsøg på at stoppe min festrygning.. Jeg elsker det stadig meget, og orker det godt lidt endnu.

- Kit

Lissen sagde ...

Tricket for mig har været at stoppe i lang nok tid i træk, så det smager forfærdeligt, når du så endelig falder i og prøver. Selv en festsmøg smager virkelig dårligt, når du ikke har røget i over et år i træk. Men hvordan undgår man så at ryge så længe? Nemt nok - bliv gravid! Så er cigaretter, og alt hvad der lugter i den retning, det mest kvalmefremkaldende der findes.

Anders VB sagde ...

Det kan umuligt være Anders - hvor er fly'en?!

(captchatekst: ilabbyd og and, meget passende)

StineStregen sagde ...

Kit: Hmmm, direkte at få lyst til det får jeg nok aldrig...

Lissen: Det er sjovt, det er der mange, der siger - men for mig er det helt modsat! Det smager som den første cigaret nogensinde, og den elskede jeg!

Anders VB: Han har den altså sjældent uden på halstørklædet :D

Anders VB sagde ...

Stine, det nægter jeg at tro på! Så ville han sætte den i håret- nå nej, hrmm...