torsdag den 9. januar 2014

Farewell to heldagspyjamas
Jeg har foræret mig selv den kæmpeluksus at holde kombineret sommer-jule-vinter-skrivebog-ferie helt indtil på mandag. 

Det bliver helt sært at komme rigtigt i gang igen. Jeg tror, at mine nye tætte venner (ok, jeg hader de fleste af dem) fra Game of Thrones kommer til at savne mig, men for mit Rigtige Tøj bliver det et længe ventet gensyn. Jeg glæder mig mest til at arbejde, og mindst til at tage hul på min absurd fortstoppede indbakke.
Men før alt bliver helt normalt, smutter jeg til Skejby og viser mit afslappede tv-fjæs til Go' Aften Østjylland. Det bliver vist nok sendt på mandag.

4 kommentarer:

Laika sagde ...

Det lyder spændende med tv-Østjylland.

Anonym sagde ...

Er sådan lidt øv over du ikke er i TVØ i din pyjamas, det havde da været et frisk pust :-)

anjoe sagde ...

...og anjoe tolkede din første tegning, som at du sad med en e-cigaret i hånd (selvfølgelig påvirket af dit indlæg forud); ak, ak, sådan kan det gå, når man selv har været/er ryger på 48.år og om få måneder fylder 60, OG kender til manges ønsker om at stoppe tobaksrøg, ikke mindst fordi samfundet hænger syndige ud, truer med bål og brand etc.

Du, Stine, skal huske at sælge dine streger via computer; ihvertfald ikke printe ud hjemme ifald papirark har ligget ubeskyttet, for så STINKER DE AF RØG...

Al bedst arbejdslyst i 2014 :-D

StineStregen sagde ...

Laika: Det tror jeg ikke, det er :D Det føltes lidt usammenhængende, men det skyldes nok mine svar :D

Duckysrapping: Det skulle jeg da have gjort!

Anjoe: Jeg ryger kun til fester, og de finder aldrig sted på mit kontor :D