torsdag den 2. januar 2014

$tine$tregenReklamer er grimme og dumme - og nu prøver jeg at putte dem på StineStregen. Forhåbentlig på steder, hvor de hverken generer eller kan blive forvekslet med indhold. Hvis vi allesammen hader dem, tøver jeg ikke med at pille dem ned igen. Men TÆNK hvis de gav en lille bitte penge, og for den penge kunne jeg købe mig tid til at tegne mere her til siden.

23 kommentarer:

Niels T sagde ...

Den oppe til venstre er helt fin, men den lige under kommentar-linket kommer man hurtigt til at klikke på ved en fejl, da der næsten ikke er nogen afstand. Overvej at flytte den lidt længere ned.

Ellers er det helt fint, at du prøver at leve af det, du laver :-)

Anonym sagde ...

Så meget i orden, bare du vil tegne til os :)

capac sagde ...

Åh nej Stine. Ik' reklamer på din fine blog... Du skal nok komme til at tjene rigtige penge fremover - fortsæt bare af det spor, du allerede er inde på. Godt nytår - capac!

Ditte N. sagde ...

Jeg bruger ADDblocker så det gør du bare :-)

StineStregen sagde ...

Niels T: Jeg bruger Blogger, så jeg har ingen indflydelse på, hvordan den sidder... Desværre, for du har det helt ret. Må overveje at fjerne (det er nok nemmere end at lære HTML)

Anonym: Det gør jeg jo allerede ^_^

Capac: Nu er det ikke for at lyde offensiv, men på hvad, tænker du, at jeg kommer til at tjene penge? Jeg arbejder som freelancer, og derfor koster det mig ret meget arbejdstid at arbejde på bloggen her. Jeg kan snildt tjene en fin løn på at arbejde for kunder, men det betyder, at der ind i mellem er hele uger, hvor jeg ikke har tid til siden her - og det er ellers mit hjertebarn. Hvad er der ud over reklamer? Merchandise? Affiliate links? Ved du noget om min fremtid, som jeg ikke ved :D Jeg synes, det er en svær nød at knække.

Ditte N: Fred på jord ^_^

Anne Mette sagde ...

Det synes jeg er fuldstændig op til dig selv. Screw hvad vi synes (agtigt), det er din blog som du har for din egen skyld og ikke for vores (altså, jo lidt, vel.. men man blogger vel, fordi man godt gider :D)

Sara Kristine sagde ...

Jeg synes det er sejt, at du gør noget for at beholde dit hjertebarn som det er!

Og jeg kan ikke spå, men mere merchandise ville være virkelig dejligt! Aner ikke om nettene var en god forretning, men de var dælme lækre (og blev revet væk, ikk sandt?)

Jeg hepper på dig fra København :-)

Chokoladesansen sagde ...

Ja reklamer er en æstetisk øjenbæ, men hvis de kan hjælpe dig, er du da i din gode ret. Jeg synes dog også, at den under kommentarfeltet sidder dumt ift. at klikke på kommentarlinket. Ellers er det ok.

Anonym sagde ...

Fint med mig hvis du kan tjene på reklamer. Hvis teknisk muligt kunne du evt. overveje at have en reklamefri udgave bag betalingsmur (altså ligesom mange apps: betal eller se reklamer). I dette tilfælde skulle betaling selfølgelig være abonnement og ikke engangsbeløb.

Thea sagde ...

Jeg opdager aldrig reklamerne, før andre begynder at klage over dem. Personligt har jeg ikke det store problem med dem. Det er kun fair, hvis I bloggerer får lidt for det i gør. Men den nederste er udfordrende at undgå, når man læser fra tlf og har tykke fingre :)

Malene Hald sagde ...

Prøv med Flattr! Det fungerer tippen-toppen godt;)

Og JO du skal tjene penge på det du laver

capac sagde ...

Stine, der skal nok komme appelsiner i din freelanceturban fremover. Hep. Ned med reklamer... :)

Nanna sagde ...

Synes bare det er helt i orden ;-)

Matilde sagde ...

Som Malene Hald siger, prøv flattr. Jeg giver gerne et par dollars for indlæg, for det er de virkelig værd, Stine.
Og som de andre siger, den eneste der er problematisk er den ved kommentarfeltet. Så worst case scenario er jo egentlig bare, at folk kommenterer mindre på dine posts.

Juliette sagde ...

Jeg hader og afskyr reklamer (og alligevel lykkes effektive, torskedumme reklamejingles og -mottoer helt tilbage fra min spæde barndom med fortsat at hjemsøge mig og optage kostbar plads i min hukommelse, grr!), men hvis de gør, at du kan tegne (oftere) herinde, så fred være med dem.

Jeg har heldigvis, som flere andre af dine læsere, et effektivt viskelæder installeret, som fjerner langt det meste af den slags utøj ... ;)

Kort sagt: Din blog, din økonomi - du bestemmer. Det hele skal jo hænge sammen. Men sødt af dig at spørge os læsere!

Anonym sagde ...

Jeg får også blokeret alle reklamer, men giver køber gerne et abonnement til en rimelig peng', for at få en reklamefri version på skærmen... Eller, den er jo reklamefri, takket være addblock, men for at støtte så. Du ved, hvad jeg mener.

Måske man endda kan tilkøbe et badge til sit abbo: "Jeg støtter StineStregen!"

kristina sagde ...

Jeg har reklamer på min side, og det har jeg udelukkende for at betale for domæne, webhotel, osv. Jeg har dog placeret mine i sidebaren, så de ikke skæmmer tegningerne.

Jeg bliver lidt ked af hvis folk bliver helt nazi omkring reklamer, for jeg tror ikke de tænker over hvor meget tid man bruger på tegninger, osv. Jeg er dog bestemt ikke fortaler for at man plastrer sin blog ind i reklamer a la Bloggers Delight.

Mht. Flattr, så ville jeg selv have det lidt svært ved det. Jeg havde en flattr-knap på min side i to dage, men så følte jeg på den ene side at jeg tiggede folk om penge, og på den anden side at det ville være et hak i selvtilliden hvis ingen havde lyst til at give noget, så jeg pillede den af igen.
Jeg synes bestemt reklamer er en fin løsning, for folk behøver ikke klikke på dem før man kan tjene lidt. På en dag med 2000 hits tjener jeg ca. 5 kr. bare på at folk ser reklamerne, uden at klikke på dem. Det er ikke meget, men det er med til at betale for omkostningerne ved at have bloggen.

Duvier sagde ...

jeg kan se, at den ene reklame er fra Zalando... Det er jo en farlig én for os tøser :D
Jeg må faktisk ærligt indrømme, at jeg ikke tænkte vildt meget over dem. Indtil jeg så den fra Zalando og tænkte "nææh, sikke en sød kjole."

Anonym sagde ...

Rigtig god ide med reklamer! Det er kun på sin plads at du kommer til at tjene penge på bloggen :)

rené sagde ...

Jeg smed også engang reklamer på mine hjemmesider, og kom også engang til at nævne i en kommentar på en af mine egne striber, at lidt indtægter fra de her reklamer kunne være en dejlig ting..

Det syntes google var en overtrædelse af deres TOU, så de syntes lige de ville banne mig fra deres service 4LIFE.
.. Siger det bare ;)

Gerda sagde ...

Jeg læser primært din blog med Bloglovin', og dér følger reklamerne ikke med. Men hvis det, at jeg går ind på din hjemmeside og "ser" reklamerne gør, at du kan få din økonomi til at løbe rundt, så kan du nu betragte mig som din lille stalker-ho, som kigger ind for at give dig penge. :-)

Jeg ÆLSKER din blog og dine tegninger, og jeg vil ha' mer'! Og hvis "mer'" koster reklamer, så kom med dem. Bring it on!

StineStregen sagde ...

Anne Mette: Du har ret. Men jeg kan godt lide tanken om ikke at være sådan en, der tramper på folks lyst til at være på siden - men det ser nu også ud til, at flertallet er ok med det.

Sara: Det, der var få af, blevet revet væk - det andet er der stadig halvdelen tilbage af :D Men jeg går i tanker om at sælge print til væg og postkort. Det får jeg tit forespørgsler på, og jeg ville elsker at sidde og lave dem :)

Chokoladesansen: Tak for din kommentar :) Jeg lader den nederste sidde en uge og ser, om jeg selv vænner mig til den, eller om den skal dø.

Anonym: Det er en meget diksuteret og også lidt kontroversiel idé, det med abbo. Jeg kan godt lide tanken om, at alle kan kigge forbi. Jeg er bange for, at det andet også vil give et spøjst forhold, at jeg skal være til rådighed for købere? Alt det er selvfølgelig tanker - hvis du har erfaringer, hører jeg dem meget gerne :)

Thea: Jeg er selv little miss chubby fingers på en telefon, så jeg kan godt se, hvad du mener...

Malene Hald: Jeg gør det! Jeg skal bare liiiige vænne mig til det her reklamer først :D Yikes!

Capac: Jeg tror, du misforstår mig :) Det går fint med freelancearbejdet, men det er tidskrævende. Det er bloggen også - men hvis jeg tjener på den, kan jeg bruge mere tid på den. Er der en anden måde, du bedre kunne tolerere?

Nanna: Tak for det :)

Matilde: Åh men det er heller ikke sjovt jo - i forvejen har like-knapper erstattet manges lyst til at kommentere. Hvilket jeg snildt forstår. Hvis jeg stadig hader den om en uge, ryger den ud. Tak for din kommentarStineStregen sagde ...

Juliette: Jeg har en fortide i reklameland, men jeg har det stadig som du. Og var jeg rig eller studerende, ville jeg holde dem på lige så lang afstand, som jeg har gjort de sidste mere end fem år. Godt, der findes reklameblockere!

Anonym: Men det er en farlig model, ikke? Mange ville falde fra. Har du nogen erfaringer med nogen, der har prøvet med succes? Jeg kan jo egentlig godt lide tanken om gratis...

Kristina: Det er nemlig virkelig meget tid, når man skal tegne - og tid man ikke lige kan tage sig i en hoppende bus (hvor jeg ellers fx godt kunne skrive). Jeg vil prøve an med Flattr, om ikke andet så for at få nogle erfaringer. Hvis det giver tæv, må det blive sådan :)

Duvier: He he, jeg så en mageløs ph-lampe... Må have søgt frygtelig meget på smukke-lamper :D

Anonym: Tak fordi du har det sådan!

Rene: Jeebus...

Gerda: Jøsses kineser jeg kunne kysse dig for den attitude ^_^