fredag den 17. januar 2014

Bruger StineStregen briller eller hvad?
Hver gang, jeg har været i tv (læg mærke til, hvordan jeg får det til at lyde som om, det sker tit), er der nogen, der spørger, hvorfor jeg ikke tegner mig selv med briller på. Efter besøg i Go' Aften Østjylland skete det igen - så nu får alle svaret.

Da jeg opfandt StineStregen havde jeg med stor fryd brugt kontaktlinser i 10 år og planlagde at gøre det for evigt. Ingen briller! Og sådan etablerede figuren sig over et års tid - dengang havde jeg også knold hver dag altid. Easy. Men så blev øjne sarte. Og store briller kom frem. Så brugte jeg briller ind i mellem. Nu hele tiden. Men mit tegnede jeg ændrer sig ikke - det er min essens mere end en tegning af mit ydre. Fx har jeg nu også kun knold hver anden dag, men hvis tegnede nyt hår hver anden dag, ville en del af genkendeligheden gå tabt.

11 kommentarer:

Duvier sagde ...

Ja, den der nye Stine ser altså lidt forkert ud :/

Lois Lane sagde ...

He he - men hvor fedt, at der er reklamer fra Louis Nielsen og for synsprøve sammen med Brillestine B-)

Dan Raeder Knudsen sagde ...

Den der TV-personlighed er jo i virkligheden også bare et kostume du tager på. Når man ser dig i den virkelige virklighed opdager man at du mest af alt ligner en enhjørning med klap for øjet og skotksternet manke....

Men det vil nok også forvirre et par læsere...

StineStregen sagde ...

Duvier: Så virkede mit eksempel, yay :)

Lois: Jeg får reklamer fra Magasin. De vil gerne have mig til at købe en dims, man kan bruge til at suge æggeblommen væk fra æggehviden med.

Dan: Illusionen er vigtig, da jeg ellers kan bliver smidt ud af landet.

Miriam sagde ...

Det der er den falske Stine! Få hende væk fra mit åsyn. ;)

Carry My Style sagde ...

Jeg synes nu, at BrilleStine er ret cool at se på, men kan nu også bedst lide den "rigtige" Stine;)

Malle sagde ...

Det var en fin forklaring - og hvor var du sej, spændende og god til at fortælle, da du var på TV for nyligt :-)
Jeg har samme problem med linserne - efter at have levet forholdsvist problemfrit med kontaktlinser i maaaange år, må brillen pludselig på ihvertfald hver anden dag. Mon det er alderen eller hvad?

StineStregen sagde ...

Miriam: ha ha ha, hun får nu lov til at blive for at illustrere en pointe - og så vender vi tilbage til den "rigtige" Stine :)

Carry: Jamen det er nemt at tegne sig selv cool. Det er faktisk sværere at tegne sig selv sårbar.

Malle: Tak :) Jeg fik at vide senere, at det handler om, at øjet generelt får mindre ilt med linser på, og det kan gøre et eller andet med nogle blodårer i øjet. Jeg ved ikke, om det passer, men det gjorde mig så forskrækket, at jeg droppede linser helt.

Tina Dalbøge sagde ...

Det klæder dig heldigvis både med og uden. :)

cajap sagde ...

ÅÅÅÅÅÅÅRH! Har aldrig set dig i 3D versionen, men hvor ser du nuttet ud! Og slet ikke så rundhovedet!

Ellen Svetlana Grønlund sagde ...

Godt skrevet