mandag den 13. januar 2014

Den store mailtsunami i 2014
Åh autosvar. Jeg har elsket dig. Tre ugers sød sød ikke-forholde-sig-til-noget var næsten for lidt tid for os, men virkeligheden kalder nu. Du skal vide, at jeg vil tænke meget på dig. Jeg vil savne dit kølige skjold mod virkeligheden. Adjø.

4 kommentarer:

Juliette sagde ...

Det er ganske rigtigt smart! Man skal blot huske ...

Største minus ved autosvar: Kolleger og andet godtfolk, der rent faktisk er i stand til at ignorere ens autosvar og som derfor rykker for svar i selve ferieperioden. Helt absurd og højst irriterende, men desværre ikke et sjældent syn.

Største bonus ved autosvar: Hvis man kan tillade sig at skrive (kommer lidt an på arbejdsplads/-situation m.m.), at "mails modtaget i ferieperioden vil ikke blive læst, medmindre de gensendes efter den-og-den dato" - så kan man rent faktisk SLETTE alt, der er indløbet undervejs i ferien! Hæ!

Det er selvfølgelig en god idé lige at skimme indbakken, inden den wipes, jf. de mere sløve/stressede mailafsendere, man er i kontakt med, og punktet ovenfor.

:)

StineStregen sagde ...

Juliette: Det er så sandt, det du skriver - men situationen er lidt anderledes, når man er selvstædnig :) Fx har man ikke kollegaer, folk aner reelt set ikke, hvor i verden man er. Og så kan man alligevel gå glip af ret meget, hvis man skriver det der med at de ikke bliver læst. Men ÅRH det må være en lettelse at skrive det :)

Koefoed sagde ...

Dette er en megasej model, som jeg stadig samler mod til at følge: http://www.danah.org/EmailSabbatical.html
Folk vænner sig åbenbart hurtigt til, at man ikke er always on i perioder.

Juliette sagde ...

Tænkte desværre nok, at dit liv som selvstændig falder ind under den slags arbejdssituationer, hvor et småflabet autosvar ikke lader sig gøre.

Kunne imidlertid ikke dy mig for at nævne det lille fif HVIS nu engang det bliver en mulighed for dig - det er nemlig superrart ikke at måtte starte op efter en fredelig ferie med at stresse over indbakken ...