tirsdag den 27. marts 2012

Til mit forsvar: Jeg er et vrøvlehoved, når jeg er nervøs


Nåmen, en af de ting, jeg har haft lidt nerver over, er når Maise Njor skal tale om sin bog Mit liv som mundlam i Århus i morgen. Mest fordi, det er mig, der skal moderere den snak.Maren siger, at Maise er smaddersød, så hende frygter jeg ikke. Og jeg kan ligefrem godt lide at tale til store mængder mennesker.Næ, det jeg ER nervøs for - er at blive nervøs midt i det hele.

6 kommentarer:

Liva sagde ...

Jeg vil så gerne tilmelde mig, men den vil ikke finde siden???

StineStregen sagde ...

Jeg kan heller ikke få siden frem :-/ Måske er der lukket for tilmeldinger?

Cecilie K sagde ...

NOOOOO!!!
Hvorfor (?!) ikke i Kbh?
To af mine yndlingsmennesker. Ahmen, Caramba. Pis. Med lort på.

JL sagde ...

We have nothing to fear but fear itself

Men det er lissom også så rigeligt.

StineStregen sagde ...

Cecilie: Hun har holdt en snak i Kbh, men der var det hendes forlægger, der interviewede. Jeg er bare med, som det tynde øl - tror ikke, at nogen af arrangørerne aner, hvem jeg er, udover at jeg har været journalist engang.

JL: Meget så rigeligt. Og det er en af de uhyggeligste ting i verden!

JL sagde ...

Og så er der de gange hvor der er mere end frygten at frygte... I morgen, eller rettere sagt i dag, skal jeg ikke alene til tandlæge (ikke bare et rutinetjek), men også tage en rigtig ubehagelig samtale.