onsdag den 7. marts 2012

Du er jo syg! Syyyyyg!

.
Ok, Vejret. Du har fyldt meget herinde på det seneste. Og ja ja, ok, måske var det noget med varme følelser og røde kinder. Og ja, måske troede jeg lidt, det var gengældt. At vi havde lidt en "ting". Og jeg forestillede os to lave alt muligt sammen de næste mange måneder. Men Vejret - af alle de rablende crazy crushes, jeg har haft, er du fanme den værste. Sne i marts, Vejret, really? Du synes måske, det er sjovt, at jeg er gennemblødt, hm? "Ha ha, så gik hun der og frøs helt vildt."
3 kommentarer:

Odins Øje sagde ...

Altså! Som jeg har måttet forklare flere mennesker efterhånden, så er det altså kun i Jylland, så det er faktisk slet ikke sket rigtigt (hilsen ex-jyden

Chokoladesansen sagde ...

Det er da så møjrøvlorte nederen med sne nu.. Vejret er en stodder af rang!

JL sagde ...

Husker et år med sne søndagen hvor sommertid startede...

Men nu tager jeg en tur sydpå - ned til max 5 grader og regnvejr ifølge vejrudsigten.