torsdag den 15. marts 2012

Søvn vandt alligevel til sidst


Det der tidspunkt efter 14 timers arbejde, hvor man tænker "glem søvn, jeg vil bare bruge mit liv på tv-serie-theme-song-quizer". Det er egentlig meget hyggeligt på sin egen måde.

6 kommentarer:

Katrine sagde ...

Lyder sjovt... Link?

StineStregen sagde ...

Der var desværre ingen quiz. Blev ramt af voldsomt trang til en.

Anders VB sagde ...

Det er en fast regel i mine og min ven Caspers quizzer at der skal være en lyd-del. Vi har haft TV-serie temaer, Gæt et dyr (egernet og bæveren var ret svære), sære kopiversioner af sange hvor man skulle gætte originalen osv osv. Måske bliver det "Filmtemaer spillet på næsefløjte" i år.

Cecilie - Makwerk sagde ...

Den tilstand kender jeg godt! Efter 14-18 timers arbejde er det UMULIGT at falde i søvn uden et skud tv-serier-quiz-shows først, til at udligne adrenalinen. Jeg forbander den dag vi fravalgte den store tv pakke.....

StineStregen sagde ...

Anders: Jeg har selv lavet en glimrende quiz engang med reklamesange på udenlandsk. Den russiske merci-sang er virkelig et lyt værd :)

Cecilie: Det er det, vi har internettet til :) Work of Art kan fx ses på DR Mamma. Woohooo!

Cecilie - Makwerk sagde ...

Internet, siger du? Aaaarh, er det ikke bare en døgnflue;-) Tak for tip, troede ikke man kunne se andet end bamse og kylling på dr.