torsdag den 6. oktober 2011

Eventyrsregntøj

For første gang siden jeg blev for gammel til Barbapapa, er jeg sådan en, der har regntøj. En fangsi kappeting, der også kan bruges til bund i en bivuak (hvilket vækker jubel hos et friluftsmenneske som mig). Og sørme om det ikke viser sig, at den også udgør et glimrende sejl!

Den har i øvrigt allerede indbragt mig den for tøj højest opnåelige ros - nemlig kommentaren "Den er flot, hvor har du købt den?". Vi snakker ikke videre om, at kommentarens afsender var en måske 60-årig mandlig bager.

6 kommentarer:

Stine K.A. sagde ...

Jeg kender følelsen: http://6400happimess.blogspot.com/2011/08/om-jeg-er-typen-der-lider-for-sknheden.html. Hvad man(/jeg...) dog ikke gør for at undgå rosinfingre og gennemblødt elektronik.

tichtach sagde ...

LOL!

Tænk, så gammel er jeg stadig ikke. Min biuvak-bund er faktisk et argument, som kan få mig til at overveje det.

Brugte i øvrigt et militærregnslag som bund under den balje, som udgjorde mit bad et par år, før vesterbro blev overrent af byfornyerne. Tænk at jeg aldrig overvejede at tage den på ud i regnvejret. Dumt!

Uden Relevans sagde ...

Den ehm klæder dig da.

komplimenter tæller altid uanset hvor de kommer fra.

Cecilie sagde ...

Jeg har også i et øjebliks kådhed købt et smart regnslag. I det ligner jeg en kæmpestor leopardplettet skildpadde.

StineStregen sagde ...

Stine: Mit er grønt med en Fjällräv på, så ham bageren havde helt sikkert et blik for hipness :)

TichTach: Vi når alle dertild engang. Spørgsmålet er bare, hvor stor del af ens ære, man har i behold, når man rammer stedet :D

UR: ...også selvom de lugter en lille bitte smule af løgn? :D

Cecilie: UUuuuuuuuuh leopardis. Jeg ved, når jeg er outfangsied!

Fru Forstad sagde ...

Præcis sådan en har jeg også. Kan fortælle at den er virkelig god til festival, fordi den hurtigt kan puttes på og tages af, og ens venner kan sidde på den!