fredag den 28. oktober 2011

Muligvis bliver jeg til den næste HULK

Manden, der havde scanner mig, talte ikke så godt dansk, men jeg forstod helt tydeligt, da han sagde. "En hævet kirtel. Det er SYGDOM."

Jeg tror, at han senere sagde ord som Struma, ufarligt, radioaktivt jod, gammastrålinger og flere undersøgelser. Men jeg glæder mig lidt til at høre min egen læges tolkning.

9 kommentarer:

Ibs sagde ...

Åh men lille skat, du skal ikke være bange! Trøsteord og åndeknus og historien om, hvordan jeg selv har været det igennem og har struma, som slet aldrig gør noget væsen af sig og et ønske om, at det bare er det samme ufarlige og u-slemme for dig.

Den lille sorte bog sagde ...

Virtuelle kram og kærlighed sendes i din retning i litervis :)

Anonym sagde ...

Du bliver den sejeste Hulk! Eller en X-man måske. Eller teenage mutant hero turtle!

Eller måske sagde han noget helt andet. Håber du snart kan få lov at tale med ham, der kan dansk, og at han siger at det slet ikke er så slemt endda.

Hunspirillen (som ikke gider oprette en konto for at kommentere :).

Anne L sagde ...

Er du sikker på, at han overhovedet sagde noget? Det plejer at være læger, der må sige noget.

JL sagde ...

Stine. Vred!

Stine. SMADRE!

Fascinerende tanke og grøn er en pæn farve, men mon ikke det ender ganske udramatisk. Læger er faktisk ganske dygtige.

Onkel Anne sagde ...

Hvor er jeg glad for, at lige meget hvad, så er du stadig Stine! Lige meget hvad, så er du ikke anderledes end du var i går eller for et år siden!

StineStregen sagde ...

Ibs: Åh DET er godt at høre!! Tak for det.

Lille sorte: Tak :)

Hunspiril: En heftig googling og Ibbers ord tyder på, at det ikke er så slemt, selvom det er den rette diagnose.

Anne: Altså... det er ikke noget, jeg har fundet på for sjov, hvis det er det, du mener?

JL: Ender godt? Du og jeg ved begge to godt, hvad gammastråling fører til...

Onkel Anne: Nej, det regner jeg da ikke med :D

Anonym sagde ...

Hej Stine, har selv været igennem scanning og gammestråling undersøgelse af skjoldbruskkirtlen - resultat: struma - for højt stofskift (og 5 år senere for lavt stofskifte). For langt de fleste, klares det med små bitte piller (de er meget små, hvilket er godt da jeg hader at sluge piller...) og kontrol ca. hver ½ år. Ca. 10% af den kvindelige befolkning vil på et eller andet tidspunkt få for højt eller for lavt stofskifte og for langt de fleste er det ikke noget der mærkes i hver dagen. Jeg krydser finger for dig.
Nele

Anonym sagde ...

Pas på de der hospitalsfolk... Min læge oversatte engang min journal fra stort hospital i hovedstaden, og hun var ved at brække sig af grin, da hun læste "patienten blev henvist med mistanke om blodprop i hjernen, men da vi scannede venstre ben, var der ikke noget." .... Min reaktion? Jeg var i chok. Hader læger! Håber det hele kommer til at forløbe godt. Og husk at få din egen læge til at oversætte engang imellem.