tirsdag den 11. oktober 2011

...spurgte damen tre slags kage senere

Kan vi blive enige om, at det er nu, vi skal polstre os til vintersæsonen?

9 kommentarer:

Uden Relevans sagde ...

Nu har jeg jo set dig, du er kun et bette skravl, så se at få polstret op. Det bliver en lang hård vinter.

^^

JL sagde ...

Du skulle jo nødig blive blæst væk i dit nye regnslag, så bare kom i gang!

Et godt startsted er en Mont Blanc-kage fra Sallings bageri.

Anne sagde ...

At polstre sig til vinteren er ikke kun forbeholdt de dyr, der går i hi! Det er en naturlig biologisk funktion, at man får mere appetit, så man nemmere kan modstå det kolde nordiske vintervejr. Den er jeg helt med på. Bare kom med flødekagerne, pandekagerne med is og pommes fritterne :-) (selvfølgelig ikke samtidig :-D)

Agnes sagde ...

Bestemt! Jeg er allerede i gang. Tre kæmpe hjemmelavede kanelsnegle i går og en cupcake fra Agnes Cupcakes i dag :)

Stine K.A. sagde ...

Det første par bukser er allerede revnet. Det er jo et godt tegn i forhold til polstring, ha! (i forhold til så meget andet: knap så godt, men shh.)

Malou Klidmoster sagde ...

Oh yes, det er det vi skal. Sif har lige proppet mig som den pølse jeg er - og det virkede, thi jeg frøs slet ikke på vejen hjem. Mere kage til folket!

Sophiesnation
sagde ...

Hej Stine, som altid tak for en dejlig blog.
Du har sikkert set denne fikse lille dims, men tænkte, at den var lige dig:
http://www.wacom.eu/index2.asp?lang=en&pid=9226&gm=2

StineStregen sagde ...

Arhmen det er skønt at se, at der er så stor enighed om, at det er NU, vi sætter spurt på spisningen :D

Sophie: Kendte den ikke, men waa-aaaant!!!

Trine sagde ...

Sikke nogen gennem-herlige tegninger du laver. Så herlige, at jeg har læst samtlige af dine blogindlæg på en dag. Jeg er faktisk ikke så stenet som jeg lyder (ok, jo det er jeg, men ikke af den her grund...), jeg er bare hjemme fra uni med influenza. Og så skulle man da være et skarn, hvis man ikke pakkede mediebøgerne væk, og læste blogs i stedet.

BTW, læste du også har haft en stor forkærlighed for mumrikken. Me too. Har endda fundet en kæreste der ligner ham rimelig meget nu. Han gider desværre ikke lære at spille mundharmonika. (der mener jeg jo, at han burde ofre sig for fællesskabet. Altså mig.) Han er dog ret vild med vandreture, og har mange hatte. Vi har endda været inde og se et mummi-teater sammen. Så keep lookin' - de er derude :D