torsdag den 13. oktober 2011

Fan art fra Trine

Tjek den uuuud, er den ikke fiiiiin? Tak for den Trine, jeg blev dælenrasme alligevel godt nok glad for den! Klik på tegningen, hvis du vil se den lidt større.
For første gang tør jeg bruge ordet fan art, mest fordi Trine skrev "Fanbrev (..det lyder super stalker-agtigt, ikke?)" i emnelinjen på den mail, jeg fik tegningen i. Det føles lidt uha uha og alligevel sejt. Og nej Trine, hvis jeg fandt tegningen i min seng, da jeg vågnede, ville det føles stalkeragtigt. Det her er bare woohooooo!

4 kommentarer:

Fru Sole sagde ...

Det er kunst dét det!

Sif sagde ...

Cirkestine har også en fin-fin klang over sig.

StineStregen sagde ...

Jeg havde faktisk sådan en kjole engang, men det blev næsten for meget... :D

Fru Buur Bækgaard sagde ...

Hvor fint - og sjovt!:o)