søndag den 23. oktober 2011

Ugen, som jeg burde have tegnet den: Torsdag

Jamen selvom man overvinder en fobi (for nåle, blod og at miste noget fra sin krop) takket være søde mennesker og en hjertelig, men bestemt sygeplejerske, så ryster man altså ikke mindre de næste mange timer.

6 kommentarer:

Lise sagde ...

Hey Stine. Jeg har det på samme måde med nåle. Kropssproget på tegnede Stine er en meget præcis gengivelse af hvordan jeg også har det. Sidste gang der var nogen der skulle tappe væske fra min krop sad jeg demonstrativt og kiggede ud af vinduet mens jeg sang "ten green bottles" og ved du hvad jeg nåede kun "...eight green bottles hanging on the..." "Hvad er du allerede færdig?"

StineStregen sagde ...

Angsten op til, var fuldkommen RÆDSOM!! Men selve blodprøven var overhovedet ikke slem, selvom jeg efter stikket (som ikke gjorde ondt) blev hysterisk svimmel ved tanken om, at hun hældte blod ud fra min krop.

JL sagde ...

Ganske enkelt fantastisk tegning. Rammer helt i plet.

Og du kan også lavet steg!

StineStregen sagde ...

Steg og blodprøver... hvad bliver det næste ikke?

Fru Buur Bækgaard sagde ...

Nårhh, det gør helt ondt at se de krøllede ben. Dumme nåle. Sejt kæmpet!

JL sagde ...

Måske det kan kombineres? Sådan rigtig halloweenagtigt?

Så det ikke i første omgang, men hvad sker der med dine øjne der? er de ikke både åbne og lukkede?