onsdag den 5. oktober 2011

Efterskælv efter sommer-i-oktoberweekenden?

Dette er en højest usædvanlig uge.

Jeg har leget fotomodel. Ikke så godt, at Tyra Banks havde givet you go girls med på vejen, men jeg siger jer, mine øjenvipper er SÅ fine på det billede. Måske så fine, at jeg tør vise det engang, når projektet er så langt, at jeg også kan forklare den interessante modelopstilling.

Jeg har brugt kostbar arbejdstid på at tegne amok. Desværre med stram deadline og en fiks idé om at tegne med kuglepen, så farvel raske og sunde håndled. Tæv mig, hvis jeg nogensinde lufter kuglepenstanker igen!

Jeg har købt vinterjakke OG vinterstøvler UDEN at have vandret gennem snestorm iført ballerinasko og bomuldsjakke først. Det er med andre ord nu, vi skal holde øje med, om denne uge kommer til at byde på to onsdage. (Hvis ikke, er det nok fordi jakken mere er en efterårsjakke, men sccchhhhj, det behøver vi ikke fortælle bankmand.)

6 kommentarer:

Cecilie sagde ...

Er det egentlig ikke lidt længe siden vi har set noget til Ninjahævneren? Savner hende lidt

JL sagde ...

Man ser vel ikke en rigtig ninjahævner før det er alt, alt for sent? Det er nok heller ikke godt for håndledet at gå amok i kastestjerner og katanahuk.

Anni sagde ...

Aaaaaw hvor er du sød som model på første tegning :D Og resultat er da super flot, det kan du sawt vise til alle :) Jeg er stadigvæk MEGET jaloux over dine fine støvler, de er LÆKRE!! God bedring med hånd!

StineStregen sagde ...

Cecilie: Måske har hun været der, du så hende bare ikke? Hun er nærmest usynlig ind i mellem!

JL: True that!!!

Anni: Aaaaaw, du er søjde. Men stop straks med at få folk til at tro, at de må se billedet - det er ikke engang godkendt af kunden endnu, og skal tidligt bruges til efteråret næste år :)

Anne sagde ...

Den der model-opstilling efterlader nogle ubesvarede spørgsmål - så dem må du løfte sløret for senere! :-) God bedring med håndledet - og husk at kuglepenne har enten Fanden selv eller en akupunktør, med speciale i ødelagte håndled, opfundet!

StineStregen sagde ...

Anne: Ok, jeg lover hermed at løfte sløret for fotoseancen senere, når det, det skulle bruges til, bliver officielt :) (og tak for kuglepensreminder!)